Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Ταρίκ Μπλακ

Αποθέωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Ταρίκ Μπλακ
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 01:28

Το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπλεξε ο Ταρίκ Μπλακ, λέγοντας πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κι αν είχε πάει νωρίτερα στην ομάδα τώρα θα βρίσκονταν στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα one.co.il…

«Από την ημέρα που ήρθε ο Σφαιρόπουλος, η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει ένα βουνό. Παλέψαμε για την όγδοη θέση και νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω τι νιώθουν οι φίλαθλοι και δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για την ομάδα, αλλά κατά τη γνώμη μου κάναμε εξαιρετική δουλειά. Αποδείξαμε πως είχαμε κουράγιο και θέληση.

Εάν κάποιος μας έλεγε ότι με την πρόσληψη του Σφαιρόπουλου, θα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα παλεύαμε για τα πλέι οφ, τότε θα γελούσαμε. Είχαμε κοντά στις δέκα ήττες και απέμεναν ακόμη 20 αγώνες. Κανείς δεν πίστευε ότι είχαμε πιθανότητες.

Μπορεί να είχαμε πάει καλύτερα εάν ο Σφαιρόπουλος ερχόταν νωρίτερα, αλλά υπήρχαν και διάφοροι παράγοντες που μας επηρέασαν. Τις ημέρες του Σπάχια έχασα μερικά ματς λόγω τραυματισμού. Είχαμε ένα παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ που ήμασταν κοντά στη νίκη, αλλά τελικά χάσαμε με 3 πόντους. Παλέψαμε στα μεγάλα ματς, αλλά τόσο η δυσκολία, όσο και οι τραυματισμοί, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε 2-3 νίκες που θα μπορούσαμε».

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67-76 (Τελικό)

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67-76 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. LIVE στις 16:45 στο gavros.gr/CS4 HD.