Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Break η Μπαρτσελόνα στην Εφές (vids)

Break η Μπαρτσελόνα στην Εφές (vids)
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 22:24

Τρίτο «σπάσιμο έδρας» στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά από τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 74-72 της Εφές στο «Σινάν Ερντέμ Ντομ» και ισοφάρισαν την προημιτελική σειρά σε 1-1, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας στη δική τους πλευρά.

Με εξαιρετικά ποσοστά (52% δίποντα και 43% τρίποντα), υπεροχή στα ριμπάουντ (34 έναντι 27) και μόλις 4 βολές έναντι 19 της Εφές, η ομάδα του Πέσιτς κατάφερε με τον Χάνγκα να σκοράρει στα 29΄΄ πριν το τέλος να πάρει μία νίκη, για την οποία έδειχνε ικανή από τη αρχή του αγώνα.

Η Εφές, η οποία πήρε 11 πόντους σε αιφνιδιασμό, 17 πόντους από λάθη της αντιπάλου της (12 είχε η Μπάρτσα) αλλά και με 48% δίποντα έκανε λάθος επαναφορά στην τελευταία επίθεσή της και πλέον πάει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για τουλάχιστον μία νίκη.

Ο Χάνγκα είχε 17 πόντους, 13 ο Τόμιτς και 12 ο Ερτέλ για τους νικητές, ενώ για την Εφές είχε 18 ο Λάρκιν, 15 ο Μίτσιτς, 14 ο Σίμον και 11 ο Μόερμαν.

Διαβάστε επίσης

#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!

#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!

Αλητεία από Πουκλ και Μπερτομέου. Σφαγή του Παναθηναϊκού που στέλνει νέο φάκελο διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα. Σε ανοικτή γραμμή με Fiba για αποχώρηση…