Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!

#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 00:05

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Παπαπέτρου και του Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή και βαριά ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 78-63, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν το 2-0.

Το σύστημα της Ευρωλίγκας και ο Μπερτομέου «τιμώρησε» τον Παναθηναϊκό και τον αδίκησε κατάφορα καθώς τόλμησε μετά το πρώτο ματς να στείλει επιστολή παραπόνων για τη διαιτησία. Ο Μπερτομέου έβγαλε το άχτι του μάλιστα απέναντι στον κατατρεγμένο από τη Euroleague Mafia Παναθηναϊκό, καλώντας σε απολογία τους Πιτίνο και Λάνγκφορντ με την συκοφαντία ότι έκαναν σχόλια για τους διαιτητές και για να τους αποτελειώσει βάλανε διαιτητή και τον Πουκλ.

Η Ρεάλ με όλη αυτή την εύνοια και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει, μπήκε με ένα 16-4 στο ματς και 21-8, ενώ ο Πουκλ ανάγκασε την ομάδα του Πιτίνο να μείνει στο 36% στα δίποντα (15/41) και ο Λοτερμόζερ (καλός είναι και δαύτος) τους επέτρεψε μόνο 7/20 τρίποντα. Στον 1 πόντο ο Καλάθης με 0/11 σουτ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!
#EuroleagueMafia στη Μαδρίτη!

Διαβάστε επίσης

Break η Μπαρτσελόνα στην Εφές (vids)

Break η Μπαρτσελόνα στην Εφές (vids)

Οι Καταλανοί κέρδισαν με 74-72 και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Το νικητήριο καλάθι ο Χάνγκα. Λάθος στην τελευταία επίθεση των Τούρκων.