Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς

Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 19:07

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, αλλά πήρε πλέον επίσημη μορφή δια στόματος Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είπε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πως η σεζόν έχει τελειώσει για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, γι αυτό τον λόγο άλλωστε απέκτησε τον Γουίλ Τσέρι.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, ερωτηθείς ο κόουτς του Ολυμπιακού για την κατάσταση των τραυματιών, είπε: «Δυστυχώς ο Στρέλνιεκς δεν είναι σε θέση να προπονηθεί μετά τον τραυματισμό με τις εθνικές ομάδες. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός που τον έχει αφήσει μακριά από την προσπάθεια να επιστρέψει. Θα είναι καλά, αλλά δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί φέραμε τον Τσέρι στη θέση του. Ο Πρίντεζης πέρασε όλη την εβδομάδα με μυΐκούς σπασμούς. Προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά μετά από μερικά λεπτά σταματούσε γιατί δεν μπορούσε. Τώρα έχουμε ένα καλό διάστημα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει».

Ο Στρέλνιεκς είχε υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που είχε υποστεί στο παιχνίδι Μαυροβούνιο-Λετονία.

Διαβάστε επίσης

«Αντί να σκύψουν το κεφάλι, αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά»

«Αντί να σκύψουν το κεφάλι, αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά»

Λόγια συσπείρωσης είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μίλησε για τον χαρακτήρα των παικτών που είναι εδώ, λέγοντας «δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που έφυγαν», ενώ αναφέρθηκε και στο πως ταίριαξε ο Τσέρι που τον ήθελε από την αρχή της σεζόν.

«Χρειάζεται step up από όλους»

«Χρειάζεται step up από όλους»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος μίλησε μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν δυνατά.

Με 7…για πλάκα στο ΟΑΚΑ!

Με 7…για πλάκα στο ΟΑΚΑ!

Ο μισός Ολυμπιακός των δεκάδων προβλημάτων, κέρδισε εύκολα την… «πρωταθλήτρια κόσμου» (;) της Fiba με 76-67 για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Ντεμπούτο για Τσέρι!

Ντεμπούτο για Τσέρι!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Αμερικανός γκαρντ.