Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντί να σκύψουν το κεφάλι, αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά»

«Αντί να σκύψουν το κεφάλι, αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά»
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 19:15

Λόγια συσπείρωσης είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μίλησε για τον χαρακτήρα των παικτών που είναι εδώ, λέγοντας «δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που έφυγαν», ενώ αναφέρθηκε και στο πως ταίριαξε ο Τσέρι που τον ήθελε από την αρχή της σεζόν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου…

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι μπάσκετ, ένιωσα πως παίξαμε καλά. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες κι αυτό τις επηρεάζει, αλλά προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικές και να νικήσουν. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερο μπάσκετ και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα των παικτών που είναι εδώ, όχι αυτών που έφυγαν, τονίζω αυτών που είναι εδώ. Δεν με αφορούν οι παίκτες που δεν θέλουν να είναι εδώ. Ο Τσέρι είναι εδώ μόλις 4 ημέρες και βλέπετε πως ταίριαξε με την ομάδα, μας βοήθησε να ανέβουμε επίπεδο. Δεν μου έκανε εντύπωση, είχε παίξει για μένα και στους Καβαλίερς κι η ποιότητά του είναι καλή. Είναι ωραίο να προπονείς παίκτες σαν αυτόν, που έχουν θετική ενέργεια και καλό χαρακτήρα, που σε βοηθούν.

Αυτό που βλέπω είναι μια γενική αντίδραση. Δεν είναι μυστικό ότι δεν είναι εύκολες στιγμές. Αντί να σκύψουν το κεφάλι, αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά. Μου αρέσει αυτό το γκρουπ των παικτών μου, θα προτιμούσα να έχω και τους Σπανούλη - Πρίντεζη μαζί, αλλά χαίρομαι να πηγαίνω στην προπόνηση κάθε μέρα. Από την αρχή της χρονιάς ήθελα να φέρω τον Τσέρι, θα βοηθούσε πολύ την ομάδα μας».

Για την διαιτησία και τα παράπονα του Παναθηναϊκού: «Οι διαιτητές ήταν πολύ καλοί και υψηλού επιπέδου. Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά θα σταματήσω να μιλάω για το θέμα με τον Παναθηναϊκό τώρα, γιατί κάθε φορά είναι καλύτερα για εσάς τους δημοσιογράφους, αλλά όχι για μένα. Γενικά, πιστεύω πως υπάρχουν καλοί διαιτητές στην Ελλάδα, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μια ξεχωριστή οργάνωση για διαιτητές, ξεχωριστά από την ομοσπονδία, όπως γίνεται παντού σχεδόν. Οι διαιτητές θα έπρεπε να αφεθούν σε αυτό που μπορούν να κάνουν και πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί εδώ. Είναι σαν να κάνω την... διπλωματική μου, είμαι καλός σε αυτό».

Διαβάστε επίσης

«Χρειάζεται step up από όλους»

«Χρειάζεται step up από όλους»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος μίλησε μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν δυνατά.

Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς

Τέλος η σεζόν για Στρέλνιεκς

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πως η σεζόν έχει τελειώσει για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, γι' αυτό τον λόγο άλλωστε απέκτησε τον Γουίλ Τσέρι.

Με 7…για πλάκα στο ΟΑΚΑ!

Με 7…για πλάκα στο ΟΑΚΑ!

Ο μισός Ολυμπιακός των δεκάδων προβλημάτων, κέρδισε εύκολα την… «πρωταθλήτρια κόσμου» (;) της Fiba με 76-67 για την 25η αγωνιστική της Basket League.