Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 22:34
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός και δη ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε διαγνώσει την ανάγκη για την προσθήκη ενός γκαρντ, ικανό να δώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα. Επέλεξε τον Μπριάντε Ουέμπερ, θέλοντας άμυνα και δημιουργία πρωτίστως. Με τον Ουέμπερ βέβαια ο Ολυμπιακός είχε φτάσει τους εφτά (7) ξένους στο ρόστερ του. Τούτη τη στιγμή που μιλάμε όμως έχει δηλωμένους στο ρόστερ της Α1 πέντε (5) ξένους, αλλά επί της ουσίας έχει μείνει με τέσσερις (4).

Όταν ήρθε ο Ουέμπερ ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε την πρώτη αλλαγή με τον Αμερικανό να παίρνει τη θέση του Τουπάν.

Στη συνέχεια έγινε και η δεύτερη αλλαγή. Ο Τουπάν επανήλθε παίρνοντας τη θέση του Στρέλνιεκς, ο οποίος είχε επιστρέψει με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο από το παιχνίδι της Εθνικής του, της Λετονίας με το Μαυροβούνιο.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός ο Τίμα στην Κίμκι (δεν πιάνεται βέβαια κάποια αλλαγή εδώ), ενώ ο Ουέμπερ έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ο Τουπάν έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Προσέξτε τώρα: Ο Τουπάν παραμένει κανονικά δηλωμένος στην Α1. Αυτός δεν εμφανίστηκε στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και γι αυτό το θέμα θα πάει στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει κάποια λύση συμβολαίου.

Ο Τσέρι, που έπρεπε να δηλωθεί, μπήκε στη θέση του Τίμα (και στου Ουέμπερ να έμπαινε το ίδιο θα ήτανε, δεν θα άλλαζε κάτι) και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο ο Ολυμπιακός να έχει μείνει με τέσσερις ενεργούς (4) ξένους παίκτες στην ομάδα…

Μιλουτίνοφ

Λεντέι

Γκος

Τσέρι

Είναι δηλωμένος ένας ακόμα, ο Τουπάν, αλλά βρίσκεται στη Γαλλία.

Και βρίσκεται ακόμα ένας στην ομάδα, αλλά είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!

Στεναχωριέται για τους Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου ο τεχνικός της ΑΕΚ, αλλά για τους κομμένους Ευρωλιγκάτους είχε καταπιεί τη γλώσσα του μην φάει σουτ από τα αφεντικά του.

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ

Στο ΟΑΚΑ μάζεψε 18 ριμπάουντ κι έκανε ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα 17 που είχε κόντρα στον Χολαργό.