Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 23:34

Λαλίστατος ήταν ο Λούκα Μπάνκι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας του – λες και ο Ολυμπιακός δεν έχει- και κατόπιν ερώτησης αναφέρθηκε στους… αποκλεισμένους διαιτητές από την ΚΕΔ.

Ναι, μας πήρε και εμάς λίγα λεπτά για να καταλάβουμε ποιους εννοούσε. Βλέπετε είναι πολλοί. Θα εκπλαγείτε. Ο Ιταλός προπονητής, που εκδιώχθηκε από τη Μπάμπεργκ δεν αναφέρθηκε στους κομμένους διαιτητές της Ευρωλίγκας, αλλά στους… Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου, οι οποίοι φυσικά συνεχίζουν και σφυρίζουν κανονικά στα παιχνίδια που τους τοποθετεί η Ευρωλίγκα. Όλα… κομβικά. Σε Α1 και Α2. Το πρόβλημά τους είναι που δεν τους βάζουν με τον Ολυμπιακό.

Ξεφτιλίζεται λένε η ΚΕΔ. Μαζί τους… Χρόνια τώρα.

Είναι έκθετη η ΚΕΔ. Συμφωνούμε και σε αυτό.

Γιατί ρε μάγκες δεν λέει κανείς να ξηλωθεί η ΚΕΔ αφού έχετε όλοι παράπονα από αυτήν; Γιατί ρε Μπάνκι που υποτίθεται ήσουν και προπονητής Ευρωλίγκας (καλά μας έδειξες το ήθος σου στον τελικό του Διηπειρωτικού με το τάιμ άουτ. Η Βραζιλία ακόμα σε κράζει) δεν μιλούσες για τους κομμένους διαιτητές της Ευρωλίγκας; Που δεν σφύριζαν σε κανένα ματς. Τους είχαν πετάξει εκτός; Τι έγκλημα κάνανε και αυτοί; Έτσι δεν αναρωτήθηκες για τους Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου; Ιδίως ο Μάνος είναι πολύ αγαπητός εκεί στην κιτρινόμαυρη πλευρά του ΟΑΚΑ.

Αλλά που… Μπορείς να πας κόντρα στα αφεντικά σου; Είναι δύσκολοι οι καιροί. Που θα βρεις δουλειά μετά (από την Ευρωλίγκα στην ΑΕΚ δεν το λες και άνοδο). Έχουν συνταχθεί στο μπλοκ του Βασιλακόπουλου. Το αφεντικό είναι κολλητός και με τον Βασιλειάδη. Μια χαρά το παίζετε το θέατρο. Παραμύθα και… τσάμπα ο θεός. Ξέρετε εσείς.

ΥΓ: Η αγαπημένη σας FIBA έχει άρει τις απαγορεύσεις μεταγραφών γιατί χρωστάτε παντού; Υπήρξε διακανονισμός;

Διαβάστε επίσης

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ

Στο ΟΑΚΑ μάζεψε 18 ριμπάουντ κι έκανε ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα 17 που είχε κόντρα στον Χολαργό.

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις

Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί στη θέση να επιλέξει ποιος θα έμενε εκτός Α1. Δηλωμένους στην Α1 έχει πέντε ξένους αλλά ενεργούς στην ομάδα τέσσερις.