Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 10:28

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεχίζει τις μεγάλες «πτήσεις» του στη φετινή σεζόν. Στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος σέντερ μάζεψε 18 ριμπάουντ. Είχε 13 αμυντικά και 5 επιθετικά. Κι αυτή είναι η κορυφαία του επίδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αλλά και η καλύτερη εντός συνόρων τη φετινή σεζόν.

Ο «πύργος» του Θρύλου κυριάρχησε στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα τους «κιτρινόμαυρους» και ισοφάρισε την κορυφαία του επίδοση σε σύνολο ριμπάουντ. Κι αυτό διότι είχε και πέρσι 18 στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, για την 12 αγωνιστική. Με τη διαφορά πώς σε εκείνο το ματς είχε 11 αμυντικά και 7 επιθετικά.

Ειδικά τα 13 αμυντικά ριμπάουντ είναι ρεκόρ για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τα ματς του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!

Του λείπει ο Μάνος του Μπάνκι!

Στεναχωριέται για τους Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου ο τεχνικός της ΑΕΚ, αλλά για τους κομμένους Ευρωλιγκάτους είχε καταπιεί τη γλώσσα του μην φάει σουτ από τα αφεντικά του.

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις

Από εφτά ξένους έμεινε με τέσσερις

Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί στη θέση να επιλέξει ποιος θα έμενε εκτός Α1. Δηλωμένους στην Α1 έχει πέντε ξένους αλλά ενεργούς στην ομάδα τέσσερις.