Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συσπείρωση και ανασύνταξη!

Συσπείρωση και ανασύνταξη!
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 17:46
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία διαδικασία συσπείρωσης και ανασύνταξης! Όπως ακριβώς το είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Με ενδιαφέρουν αυτοί και έμειναν κι όχι αυτοί που έφυγαν» αλλά και «αντί να σκύψουν το κεφάλι αποφάσισαν να έρθουν όλοι πιο κοντά». Όσοι έμειναν, όσοι απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την ομάδα είναι αποφασισμένοι να κλείσουν σοβαρά και όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν.

Έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, θέλουν να βγάλουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό των τελευταίων τριών μηνών και να πλησιάσουν στον τρόπο παιχνιδιού που ήθελαν να παρουσιάσουν και στο πρώτο μέρος της σεζόν είχαν.

Στο ματς με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός για μεγάλα διαστήματα του αγώνα (όχι σε όλο) είχε κίνηση μακριά από τη μπάλα και διάθεση να τρέξει παίρνοντας μάλιστα 20 πόντους από αιφνιδιασμό.

Τα ροτέισον έχει σμικρυνθεί, έχει φτάσει στους 8 παίκτες (7 που χρησιμοποιήθηκαν με την ΑΕΚ αρκετά και ο Πρίντεζης) και ο Μπλατ έχει δείξει με ποιους θα πορευτεί και σε ποιους ποντάρει για να κερδίζει τα παιχνίδια. Το είπε άλλωστε μετά τον ΠΑΟΚ χαρακτηριστικά πως «δεν σκέφτεσαι ποτέ το πόσοι θα παίξουν, αλλά ποιοι θα παίξουν για να πάρεις τη νίκη».

Διαβάστε επίσης