Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε την Αδριατική και επιστρέφει Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας!

Πήρε την Αδριατική και επιστρέφει Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 23:06

Την κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου διέλυσαν στον πέμπτο τελικό της διοργάνωσης την Μπούντουτσνοστ με 97-54 και έτσι κατέκτησαν την κούπα.

Την επόμενη χρονιά ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνίζεται ξανά στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά το ματς, μια ομάδα υπήρχε μέσα στο παρκέ, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι δεν έχουν καν τα κουράγια να διεκδικήσουν τη νίκη. Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς πήρε από την αρχή μεγάλη διαφορά, την οποία διαχειρίστηκε κατάλληλα και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 47-21, 74-37, 97-54

Ερυθρός Αστέρας (Τόμιτς): Τσόβιτς 9 (2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Κέσελ 3 (1), Νταβίντοβατς 11 (1), Νέναντιτς, Λάζιτς 5 (1), Φαγέ 10 (2), Μπαρόν 7 (1), Ντόμπριτς 6 (2), Σίμανιτς 10 (1), Ρίβερς 21 (5/8 τρίποντα), Τσίρμπες 5, Ότζο 10 (6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ)

Μπούντουτσνοστ (Ρέπεσα): Τζάκσον 7, Κόουλ 9 (2), Σέχοβιτς 3 (1), Ερλ Κλαρκ 2, Μπάροβιτς, Κότι Κλαρκ, Γκόρντιτς 7, Μπιτάτζε 7, Πόποβιτς 3 (1), Μπελ 3, Νίκολιτς 6 (1), Γουίλιαμς 7

Διαβάστε επίσης

«20 χρόνια ακούμε αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα Δ.Σ, όχι το καλοκαίρι»

«20 χρόνια ακούμε αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα Δ.Σ, όχι το καλοκαίρι»

Για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση: Καμία ομάδα δεν δήλωσε ικανοποιημένη από τη διαιτησία πλην… του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός επανέλαβε να πάει η ΚΕΔ στον ΕΣΑΚΕ. Θα γίνει Δ.Σ. ιδιοκτητών για αποφάσεις πριν τα πλέι οφ.

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»

Η απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο που… αποκρύφτηκε! Εσείς δεν στείλατε επιστολή στην ABA Liga; Δεν θα έρθετε όπου είναι ο Ολυμπιακός; Πάλι κωλοτούμπα;

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν για ακόμη μία φορά τη θέση τους στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, ότι οι Πειραιώτες θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές. Στις 6 Μαΐου αποφασίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών.