Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 10:18

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας την Μπούντουτσνοστ και πήρε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2019/20. Μια νέα περίοδο που θα συμμετάσχουν 18 ομάδες. Πλέον, είναι γνωστές οι 15 από τις 18 και απομένουν ακόμα τα τρία τελευταία «εισιτήρια».

Οι ομάδες που έχουν σταθερό συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Αναντόλου Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο. Αυτές που έχουν συμβόλαιο για διετία είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Βιλερμπάν, ενώ εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα που κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα, το εισιτήριο εξασφάλισε και η Βαλένθια που κατέκτησε το EuroCup.

Σε ό,τι αφορά τα τρία τελευταία «εισιτήρια» αυτά θα προκύψουν από τον νικητή της Βαλτικής Λίγκας, την ομάδα που θα πάρει τον τίτλο στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ θα δοθεί ακόμα και μια Wild card.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει στροφές ο Πρίντεζης!

Ανεβάζει στροφές ο Πρίντεζης!

O Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τη μέση του, δείχνει να το ξεπερνάει και μάλιστα έβγαλε μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας την Μ. Τρίτη σε σχέση με την προηγούμενη.

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»

Η απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο που… αποκρύφτηκε! Εσείς δεν στείλατε επιστολή στην ABA Liga; Δεν θα έρθετε όπου είναι ο Ολυμπιακός; Πάλι κωλοτούμπα;