Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλατ: «Υπόσχομαι, καλύτεροι τη νέα σεζόν»

Μπλατ: «Υπόσχομαι, καλύτεροι τη νέα σεζόν»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 20:58

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε την κάμερα του CosmoteSport για τον Ολυμπιακό αλλά και τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των Σαν Αντόνιο Σπερς αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ τους.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό…

«Αν καταφέρω να επιβιώσω στον Ολυμπιακό αυτή τη χρονιά, υπόσχομαι πως στη νέα σεζόν θα τα πάμε καλύτερα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Αναφερθείς στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των Σαν Αντόνιο Σπερς, για το πως στελεχώνουν το ρόστερ τους είπε…

«Πριν μερικά χρόνια, είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω από κοντά το πως δουλεύουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, μία ομάδα που έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ. Είχα μία συνομιλία, τόσο με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, όσο και με τον προπονητή, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ρώτησα σε διαφορετικές στιγμές ξεχωριστά τον καθένα, για το πως στελεχώνουν το ρόστερ τους, για το ποιο είναι το βασικό τους κριτήριο. Ξέρετε τι μου είπαν και οι δύο κατευθείαν, δίχως να έχουν μιλήσει μεταξύ τους; Χαρακτήρα! Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι ο χαρακτήρας του παίκτη και αυτό το έχω κρατήσει».

Διαβάστε επίσης

«Διπλό» η Φενέρ στο Κάουνας (vids)

«Διπλό» η Φενέρ στο Κάουνας (vids)

Οι Τούρκοι «απάντησαν» με break στο break της Ζαλγκίρις. Επικράτησαν με 66-57 και πήραν εκ νέου το πλεονέκτημα, όντας μπροστά στη σειρά με 2-1.