Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αφού είναι όλα καλά (!), γιατί φωνάζουν σχεδόν όλες οι ομάδες;

Αφού είναι όλα καλά (!), γιατί φωνάζουν σχεδόν όλες οι ομάδες;
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 14:17

Ρεσιτάλ... δουλέματος από την ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου. Από τον «Φάρο» του ελληνικού αθλητισμού. Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ απάντησε στη συνέντευξη του Βασιλειάδη που τόνισε πώς «Υπάρχει ένα πρόβλημα δεδομένο, αναγνωρισμένο από όλους που ζητάνε κάποιους κανόνες για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, αναφορικά και με τη διαιτησία. Αυτό μπορεί να γίνει και είχε συμφωνηθεί και στην σύσκεψη που είχαμε στο γραφείο μου, ακόμα και αν χρειαστεί νομοθέτηση, σε κάτι που πρώτα θα αποφασίσουν τα όργανα του μπάσκετ, εάν θέλουν να φύγει η διαιτησία από την δικαιοδοσία της ΕΟΚ, όπως συμβαίνει στην Ισπανία».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Ο κ. Βασιλακόπουλος οφείλει, από την πλευρά της Ομοσπονδίας, να πάρει άμεσα πρωτοβουλία, αλλιώς αυτός που έστησε το Ελληνικό μπάσκετ, θα το δει να καταρρέει. Πρέπει η Ομοσπονδία να βρει μία λύση, χωρίς να υποκύψει ενδεχομένως σε εκβιασμούς. Ο μόνος που θα χάσει θα είναι το άθλημα. Όλοι έχουν ευθύνες. Η Ομοσπονδία οφείλει «χθες» να πάρει πρωτοβουλίες. Θα είμαστε μάρτυρες του θανάτου του ελληνικού μπάσκετ».

Με την ΕΟΚ να σχολιάζει, μέσω της ανακοίνωσής της, όσο ανέφερε ο υφυπουργός. Σημειώνοντας πώς όλα είναι καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα λειτουργούν ρολόι. Με την ανακοίνωση να επισημαίνει ότι «για τους επισήμως "ανησυχούντες" και ανεπίτρεπτα "νεκρολογούντες" το "Ελληνικό Basket" είναι πολύ καλά θεμελιωμένο με την συμβολή των ανθρώπων της παραγωγικής διαδικασίας και δεν κινδυνεύει να δικαιώσει τους δημιουργούς και τους προφήτες "κατάρρευσης και θανάτων". Στην παρούσα φάση περισσότερη σοβαρότητα, ψυχραιμία και ευθύνη χρειάζεται και όχι άσκοπες αντιπαραθέσεις και αχρείαστες δημόσιες δηλώσεις».

Δηλαδή σύμφωνα με τον Βασιλακόπουλο και την ομοσπονδία του, όλα πάνε καλά! Όλα είναι καλώς καμωμένα. Το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι ομάδες φωνάζουν και έχουν παράπονα για τη διαιτησία, εκτός από την αγαπημένη του ομάδα, κάτι δείχνει. Το γεγονός ότι και η Πολιτεία κάνει αναφορά στο πρόβλημα, κάτι δείχνει. Πολλά τα μηνύματα, μόνο ο Βασιλακόπουλος δεν τα... λαμβάνει. Η στάση του είναι προκλητική! Ειδικά αυτή η ανακοίνωση που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων...

Διαβάστε επίσης

Ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν!

Ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν!

Ο Βασιλακόπουλος σχολίασε πώς η ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους Νόμους του Κράτους. Αλλά ο Βασιλειάδης και η κυβέρνηση δεν νομοθετούν...

Ο Ντόνσιτς σας τα είχε πει!

Ο Ντόνσιτς σας τα είχε πει!

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ είχε «καθαρίσει» πέρυσι τον ΠΑΟ και είχε προβλέψει ότι θα βγει «σκούπα» τη φετινή σεζόν και πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0.