Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «αποτυχημένοι» back2back, οι «επιτυχημένοι» ούτε λεκάνη τουαλέτας!

Οι «αποτυχημένοι» back2back, οι «επιτυχημένοι» ούτε λεκάνη τουαλέτας!
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 18:52

«Ρίξε λάσπη, ρίξε λάσπη… κάτι θα μείνει», έτσι δεν λέγανε οι παλαιότεροι; Ιδίως όταν το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι τρώει το σανό αμάσητο, έχει ανάγκη να πιαστεί από μόνο ένα τμήμα, γιατί βουλιάζει και το dna του είναι βουτηγμένο στη ψευτιά. Δεν ξέρουν καλά-καλά πότε ιδρυθήκανε. Έχουν χρεώσει τίτλους σε αθλητές που έφυγαν από τη ζωή την… προηγούμενη χρονιά από αυτή που (υποτίθεται) κατέκτησαν τον τίτλο.

Έτσι είναι μαθημένοι να λειτουργούν. Να ρίχνουν λάσπη στον αντίπαλο, να παραποιούν συνεχώς την αλήθεια και να προσπαθούν πάση θυσία να αποκρύψουν τα δικά τους στραβά και ανάποδα τα οποία είναι πολλά.

Πάντα θα υπάρχει και ένας Λάνγκφορντ βέβαια, πολύ περισσότερο ένας Πιτίνο για να κτυπάνε μετά το κεφάλι τους στον τοίχο. Τα βλέπουν και τα ακούν. Μην ασχολείστε που λένε «έλα μωρέ πλακίτσα έκανε», μέσα τους και μεταξύ τους μια χαρά καταλαβαίνουν και βλέπουν.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Για τον Παναθηναϊκό που δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα όπως ο Ολυμπιακός και είναι πετυχημένος ο Ντιπιτζής…

* Μέχρι και στην Αμερική γνωρίζουν ότι το ΟΑΚΑ δεν έχει θέρμανση και κάνανε προπόνηση μέσα στο ψύχος.

* Καλά για τα περί… Τόνι Μοντάνα, Godfather ούτε λόγος. Το ESPN είχε βγάλει δελτίο.

* Ο Πιτίνο παρακαλούσε να του φτιάξουν τη λεκάνη και το έκαναν όταν πέρασαν στα πλέι οφ. Αν δεν είχαν προκριθεί ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να πάει καν τουαλέτα. Τους είπε μάλιστα πως θα πάρει τη λεκάνη για τη βάλει με τα τρόπαιά του. Για τέτοιο δούλεμα μέσα στα μούτρα τους.

* Προτάθηκε μείωση στον Καλάθη κατά 50% και εκείνος φυσικά αρνήθηκε. Τον έκραζαν επίσημα στο instagram. Από την ομάδα. Όχι οι οπαδοί, ούτε ο… Γκαγκαλούδης. Από την ομάδα και μάλιστα τα διοχέτευαν και στον φίλα προσκείμενο σε αυτούς Τύπο. Τους ρουβλομάχους.

* Ο Πιτίνο κάνει παράπονα σε συνεντεύξεις του (πέραν από το παγωμένο ΟΑΚΑ) για τα ξενοδοχεία που μένουν και την… ποιότητα-άνεσή τους. «Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο να τη βγάλουμε…».

* Στις πτήσεις τσάρτερ στην Ευρωλίγκα, κάθονταν στριμωγμένοι οι παίκτες (και όχι ένας σε κάθε τριάδα) για να εξοικονομηθούν παραπάνω θέσεις προς πώληση στους οπαδούς που έπαιρναν μαζί.

* Ο Λάνγκφορντ μπροστά στη κάμερα, στη Μόσχα, ζητούσε από τον Μάνο Παπαδόπουλο να πληρωθούν.

*Δεν έχουν κοπάσει οι… φήμες βέβαια για χρωστούμενα ακόμα και σε παίκτες που έχουν σταματήσει το μπάσκετ ή βρίσκονται σε άλλη ήπειρο. Φήμες όμως, λένε, πως είναι…

* Εφτά χρόνια με το κιάλι το Final 4 τη στιγμή που κοροϊδεύουν τον Ολυμπιακό για τα λάβαρα. Ήταν εκεί με τους καλύτερους.

* Μόλις 2 νίκες στα πλέι οφ την τελευταία 5ετία σε 17 ματς και 15 ήττες. Back to back Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, 6 συμμετοχές σε Final 4 και 5 τελικούς. Ο Παναθηναϊκός ΜΗΔΕΝ σε ΟΛΑ!

* Με τον Βασιλακόπουλο μόνο, στην Ευρώπη τους… κατατρέχει η Mafia της Euroleague.

Διαβάστε επίσης