Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!

Διήμερο ρεπό από τον Μπλατ!
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 - 20:08
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πάσχα με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ξέγνοιαστοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις και προπονήσεις θα κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Μ.Παρασκευής στο ΣΕΦ και συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τους έδωσε διήμερο ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν και να περάσουν την γιορτή του Πάσχα με τις οικογένειές τους, μακριά από μπάσκετ και προπονήσεις και τους αναμένει και πάλι στο «Ειρήνης και Φιλίας» τη Δευτέρα του Πάσχα. Να πιάσουν και πάλι δουλειά και να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το Σάββατο 4 Μαΐου θα δώσουν το εξ αναβολής παιχνίδι τους με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ (18:00) και την Τετάρτη 8 Μαΐου θα φιλοξενήσουν τον Προμηθέα στο Φάληρο (17:30) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πρίντεζης!

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Πρίντεζης!

Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης έβγαλε ο Γιώργος Πρίντεζης το πρωί της Μ.Παρασκευής δείχνοντας πως οι ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό τον εγκαταλείπουν για τα καλά.

Το «μήνυμα» του Γουίλ Τσέρι (pic)

Το «μήνυμα» του Γουίλ Τσέρι (pic)

Ευλογημένος αισθάνεται ο Γουίλ Τσέρι και ευτυχής που βλέπει μέρη τα οποία είχε ονειρευτεί και άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις ίδιες εμπειρίες.

Κέρδισε τον Αγραβάνη

Κέρδισε τον Αγραβάνη

Η εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ στο φιλικό με το Λαύριο ήταν εξαιρετική και ο Μπλατ «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.