Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)

Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 17:00

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε δημόσια πως στην ομάδα του ΠΑΟΚ βιώνουν καταστάσεις εξαθλίωσης. Το πρώτο κύμα φυγής – με τον Αθηναίου για παράδειγμα να πηγαίνει στη Γαλλία- ακολούθησε και δεύτερο το οποίο ολοκληρώθηκε με την φυγή του Ντάριους Γκάρετ. Ο 3ος ξένος του ΠΑΟΚ που αποχωρεί τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας φυσικά των άθλιων οικονομικών καταστάσεων και της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους. Ο Γκάρετ ακολούθησε το παράδειγμα τον Γουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος, τα συμβόλαια των οποίων μπορεί να είναι δηλωμένα κανονικά στον ΕΣΑΚΕ αλλά αυτοί έχουν αποχωρήσει από την ομάδα ενώ τον τελευταίο καιρό που συνυπήρχαν στην Πυλαία, δεν ακολουθούσαν τις υποχρεώσεις κάνοντας αποχή.

Νομικά, ο ΠΑΟΚ είναι εντάξει αυτή τη στιγμή, καθώς ο κανονισμός του πρωταθλήματος (Κεφάλαιο Ν- Άρθρο 63- Παράγραφος 3.) κάνει λόγο για «μείωση συμβολαίων» κι όχι προσώπων. Μετά τον πρώτο γύρο, κάθε ομάδα δεν δικαιούται να προβεί σε μείωση αριθμού συμβολαίων των αλλοδαπών παικτών της. Με έξι ξεκίνησε τον 2ο γύρο με 6 συμβόλαια δηλωμένα θα τον ολοκληρώσει, ωστόσο…

ΗΘΙΚΑ ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα και κανείς δεν μιλάει, αλλά περνάει στο ντούκου. Οι Θεσσαλονικείς- που τους είχε τάξει λεφτά ο Γκιόργκι Σαμπίντι από… έρανο των οπαδών φυσικά και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της Τούμπας- αλλοιώνουν τη βαθμολογία. Δεν μπορεί με τους ξένους τους κανονικά στο παρκέ και πρωταγωνιστές να κερδίζουν για παράδειγμα το Ρέθυμνο μέσα-έξω, αλλά την ίδια ώρα, χωρίς τους ξένους να χάνουν στην Πυλαία από τον Κολοσσό. Θυμίζει τα τερτίπια των ομάδων που πριν λίγα χρόνια (γι αυτό θεσπίστηκε και αυτός ο κανονισμός) έδιωχναν τους Αμερικανούς (που κι αυτοί ούτως ή άλλως δεν τους πλήρωναν) μόλις έσωζαν την κατηγορία. Αφού «σωθήκαμε» σου λέει, γιατί να φεσώνομαι παραπάνω νοίκια, ας τους διώξω.

Στον ΕΣΑΚΕ αγρόν ηγόρασαν όμως… Δεν τρέχει τίποτα και παρατηρούν την αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ομάδες παλεύουν για τον υποβιβασμό με ρυθμιστή τον ΠΑΟΚ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)
Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)
Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)
Ο ΠΑΟΚ αλλοιώνει το πρωτάθλημα (pics)

Διαβάστε επίσης

Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live streaming

Άρης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live streaming

Η Εφηβική ομάδα του Θρύλου δίνει το πρώτο της ματς στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στην Ελευθερόπουλη.