Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μπλατ δεύτερος υποψήφιος για τους Σανς»

«Ο Μπλατ δεύτερος υποψήφιος για τους Σανς»
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 - 22:31

Οι Φοίνιξ Σανς βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, μετά τον Ογκόρ Κοσκόσοφ και λιθουανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι δεύτερος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του NBA.

Το δημοσίευμα του eurobasket.lt αναφέρει χαρακτηριστικά…

«Οι Φοίνιξ Σανς αναζητούν πρώτο προπονητή και ενδιαφέρονται για τον Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού. Ο 59χρονος σπέσιαλιστ είναι ο δεύτερος υποψήφιος μετά τον Μόντι Ουίλιαμς, με τον οποίο οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν ήδη μία συζήτηση και περιμένουν απάντηση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι το ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μπλατ, εξαρτάται από δύο ανθρώπους. Από τον Τζένεραλ Μάνατζερ Τζέιμς Τζόουνς και τον και τον ασίσταντ κόουτς Ντέβιν Σμιθ. Ο τελευταίος γνωρίζει άριστα τον Μπλατ καθώς συνυπήρξαν με επιτυχία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αυτό που ανησυχεί τους ανθρώπους των Σανς είναι το θέμα υγείας του με τη μέση του, που του απαγορεύει να μετακινείται συχνά με αεροπλάνο».

Το δημοσίευμα καταλήγει με την εμπειρία του Μπλατ στο ΝΒΑ και τη θητεία του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Θυμίζουμε πως ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει 2ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μπάι-άουτ μόνο για το ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Ο Ολυμπιακός κλείνει την εκκρεμότητα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο (18:00) κόντρα στον Κολοσσό στο ΣΕΦ και αποσκοπεί στην 15η εντός έδτας νίκη του επί των "θαλασσί". - "Διπλός" Βεζένκοφ!

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!

Δύο φορές θέλησε να συνεργαστεί με τον κορυφαίο Έλληνα γκαρντ ο Τούρκος τεχνικός, όταν ήταν στον πάγκο της Γαλατασαράι.

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 94-55 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 94-55 (Τελικό)

Οι Έφηβοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ρόδου στις 20:00 στο δεύτερό τους ματς στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στην Ελευθερούπουλη.