Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γιαννακόπουλος στην ΚΕΔ για… σόου;

Ο Γιαννακόπουλος στην ΚΕΔ για… σόου;
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 15:15

Κοντεύουν δύο μήνες από τη σύσκεψη που είχε κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για το μπάσκετ. Εκεί όπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει το δικό του… σόου! Με όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του, αλλά και μετά από αυτή… Έχουν μείνει στην ιστορία.

Σήμερα υπάρχει η διαδικασία που θα βγάλει η ΚΕΔ τους διαιτητές για την τελευταία αγωνιστή. Με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να πηγαίνει εκεί. Στα γραφεία της ΚΕΔ. Τι πάει να κάνει άραγε; Πόσω δε μάλλον όταν έχει προηγηθεί η δίωρη συνάντηση του Μάνου Παπαδόπουλου, του προέδρου του ΠΑΟ, με τους ΚΕΔάρχες!

Μήπως θα γίνει ένα… σόου ανάλογο με ό,τι συνέβη στα μέσα Μαρτίου, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού; Ή μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι… Θα γίνει γνωστό σε λίγο τι θα συμβεί, έτσι κι αλλιώς… Λίγη ώρα υπομονή…

Διαβάστε επίσης

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Πρώτα δηλώνει ο Γιαννακόπουλος: «Περιμένω μέχρι την ύστατη στιγμή να αποδείξει η ΚΕΔ ότι δεν παίζει παιχνίδια, ότι θα βάλει αυτούς τους διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού» και αμέσως μετά ορίζεται ο Αναστόπουλος.