Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «μαγειρεία» και οι... απειλές έπιασαν τόπο!

Τα «μαγειρεία» και οι... απειλές έπιασαν τόπο!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 16:14

Αυτό δεν είναι σκάνδαλο! Αυτό είναι ντροπή! Μετά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟ με τους ΚΕΔάρχες, αυτό που έγινε με τις δηλώσεις και τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι άνθρωποι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Όρισαν τον διαιτητή Αναστόπουλο, που ήταν ανεπιθύμητος για τον Ολυμπιακό, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Προμηθέα. Σε μια διαδικασία που 100% δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αφήνει πολλές σκιές να πλανώνται.

Προηγείται η επίσκεψη του Μάνου Παπαδόπουλου και η δίωρη συζήτηση με τους Κορομηλά, Ταβουλαρέα και Συμεωνίδη, μετά έρχεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που αφήνει πολλά ερωτηματικά με όσα δηλώσεις για την… αντίδραση των «πράσινων» εάν δεν οριστεί οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου στο ματς του Ολυμπιακού, η ΚΕΔ ορίζει τον πρώτο!

Τα «μαγειρεία» έπιασαν… τόπο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει πλέον κανείς!

Διαβάστε επίσης

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Πρώτα δηλώνει ο Γιαννακόπουλος: «Περιμένω μέχρι την ύστατη στιγμή να αποδείξει η ΚΕΔ ότι δεν παίζει παιχνίδια, ότι θα βάλει αυτούς τους διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού» και αμέσως μετά ορίζεται ο Αναστόπουλος.