Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!

Η ΚΕΔ οφείλει να δώσει απαντήσεις!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 16:51

Τι να πει κανείς! Σκιές, πολλές σκιές. Μετά τα όσα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Πρώτα ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι για δύο ώρες στην ΚΕΔ και συνομιλεί με Κορομηλά, Ταβουλαρέα και Συμεωνίδη. Εν συνεχεία πάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΚΕΔ.

Αποχωρώντας κάνει δηλώσεις και επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω μέχρι την ύστατη στιγμή να αποδείξει η ΚΕΔ ότι δεν παίζει παιχνίδια, ότι θα βάλει αυτούς τους διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει παρατηρητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί να αποδεικνύεται ότι κράτος είναι όντως ο Ολυμπιακός με τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, τελειώνοντας η κλήρωση μέσα».

Και τι συμβαίνει μερικά λεπτά αργότερα; Η ΚΕΔ ορίζει τον Αναστόπουλο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα! Τρομερό! Με όσα έχουν προηγηθεί. Με τόσες… σκιές να υπάρχει αναφορικά με τον συγκεκριμένο ορισμό.

Αλλά δεν έκαναν τα ίδια στο παρελθόν, με αποφάσεις δικαστηρίων, όταν δεν όριζαν τους διαιτητές της Ευρωλίγκας να σφυρίζουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν αλλιώς… Το θέμα, πάντως, είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει ορισμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Με όσα έχουν γίνει σήμερα, ο ορισμός του Αναστόπουλου και όσα έχουν προηγηθεί δημιουργεί… σκιές! Θα πρέπει ορισμένοι να εξηγήσουν τι έγινε, πώς και μετά από τόσο ματς ξαφνικά όρισαν έναν εκ των τριών ανεπιθύμητων διαιτητών. Μάνος και Παναγιώτου δεν μπορούσαν να οριστούν, τι έμενε;

Ο Αναστόπουλος που ορίστηκε. Μήπως για να αποφευχθούν οι… ακραίες καταστάσεις που είχε κάνει λόγο ο Γιαννακόπουλος; Ποιος ξέρει… Μόνο η ΚΕΔ!

Διαβάστε επίσης