Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης ασχολείται ΜΟΝΟ με τον Βασιλακόπουλο

Ο Βασιλειάδης ασχολείται ΜΟΝΟ με τον Βασιλακόπουλο
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 19:11

Υπήρξε αντίδραση από τον Γιώργο Βασιλειάδη για τα όσα δεινά συμβαίνουν στο μπάσκετ, αλλά απέταξε τις ευθύνες από πάνω του (πάλι) και κατονόμασε ως κύριο υπεύθυνο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Ο κύριος υπαίτιος αυτής της κατάντιας ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αλλά και η Πολιτεία είναι απούσα μπροστά στο «φαινόμενο» Γιαννακόπουλος.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε: «Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Διαβάστε επίσης

Γενική είσοδος 1 ευρώ με Προμηθέα!

Γενική είσοδος 1 ευρώ με Προμηθέα!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας ότι στο ματς με τον Προμηθέα θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.

Ολυμπιακός-Περιστέρι Live streaming

Ολυμπιακός-Περιστέρι Live streaming

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 19:00 το Περιστέρι και είναι πανέτοιμοι να κάνουν το 3/3 στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στην Ελευθερούπουλη.