Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα!

Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 08:42

Τελικά δεν είναι σίγουρο πώς ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα σφυρίξει το ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο διαιτητής που είχε οριστεί να σφυρίξει το Σάββατο το εξ αναβολής ματς του Παναθηναϊκού με τον Χολαργό, δήλωσε κώλυμα. Δήλωσε στην ΚΕΔ πώς είναι άρρωστος και δεν μπορεί να σφυρίξει το ματς του Σαββάτου.

Πλέον απομένει να δούμε εάν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί ως την Τετάρτη που έχει οριστεί στο ματς του Θρύλου με την ομάδα της Πάτρας. Διότι εάν δεν είναι καλά και δεν είναι σε θέση να πάει στο ΣΕΦ, η ΚΕΔ θα αναγκαστεί να ορίσει άλλον διαιτητή για να σφυρίξει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου των «ερυθρολεύκων», με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Διαβάστε επίσης

Έχει και ματς σήμερα...

Έχει και ματς σήμερα...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ (17:30, live στο gavros.gr/CS4), σε εξ’ αναβολής ματς για την 22η αγωνιστική.

Με νίκη το σήκωσαν

Με νίκη το σήκωσαν

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 14:00 την αντίστοιχη του Προμηθέα. Εάν επικρατήσει, κατακτά και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.