Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Μιλουτίνοφ για τους Σπερς»

«Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Μιλουτίνοφ για τους Σπερς»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 18:03
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στις ΗΠΑ, οι ομάδες που δεν συνεχίζουν στα πλέι οφ έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ανανέωσαν με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τα ρεπορτάζ για τα κομμάτια του παζλ που θέλει ναα συμπληρώσει ξεκίνησαν…

Σύμφωνα λοιπόν με το The Athletic οι Σαν Αντόνιο Σπερς εκτιμούν πολύ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητά για τους Τεξανούς. Θέλουν να ερευνήσουν την αγορά πρώτα ενώ υπάρχουν ερωτηματικά και για την ετοιμότητά του. Αν τον έπαιρναν το καλοκαίρι στο Τέξας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σίγουρα θα πέρναγε πολύ χρόνο στην GLeague με τους Austin Spurs.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του The Athletic το οποίο αναπαρήγαγε και το basket-infos.com αναφέρει…

«Σύμφωνα με το The Athletic, οι Σπερς εκτιμούν ιδιαίτερα τις εμφανίσεις του και τους αρέσει το προφίλ του, αλλά πριν τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα πρέπει να ερευνήσουν την αγορά για να δουν τι έχει αξία και την αξίζει να πάρουν. Δεν φαίνεται να αποτελεί (ο Μιλουτίνοφ) προτεραιότητα και οι Τεξανοί θα πρέπει πρώτα να δουν πως θα μοιάζει το ρόστερ τους κι αν υπάρχει θέση γι αυτόν.

Αυτή τη στιγμή οι Σπερς έχουν ανάγκη στο ποστ από πίβοτ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρουν κάποιον το καλοκαίρι.

Αν και έχει δείξει ενδιαφέροντα πράγματα, υπάρχουν ερωτηματικά για το αν είναι έτοιμος να προσαρμοστεί στο ΝΒΑ. Οπότε, μπορεί να τον υπογράψουν, αλλά θα περάσει πολύ από τον χρόνο του στον πάγκο ή στους Austin Spurs».

Διαβάστε επίσης

ΑΒΑ Liga: Δέκα μέρες αργότερα η Γ.Σ. για Ολυμπιακό!

ΑΒΑ Liga: Δέκα μέρες αργότερα η Γ.Σ. για Ολυμπιακό!

η Γ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας στην οποία κυρίαρχο θέμα θα είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου, ωστόσο για την συγκεκριμένη ημερομηνία δήλωσαν κώλυμα τρεις ομάδες.

Έτσι πανηγύρισαν οι Έφηβοι! (pics)

Έτσι πανηγύρισαν οι Έφηβοι! (pics)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την απονομή και τα πανηγύρια της ομάδας των Εφήβων του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.