Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για τον παράνομο ορισμό των διαιτητών!

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για τον παράνομο ορισμό των διαιτητών!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 13:53

Ο Ολυμπιακός κινείται πάντα με βάση τη νομιμότητα. Την περασμένη Παρασκευή η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής χωρίς να έχει την σύνθεση που προβλέπονταν. Στη διαδικασία θα έπρεπε να είναι τρία μέλη της, αλλά έγινε μόνο από τον Κορομηλά και τον Ταβουλαρέα. Ο Συμεωνίδης απουσίαζε από τους ορισμούς. Κάτι παράνομο βάσει των ισχυόντων. Σε αυτό πάνω «πάτησαν» οι άνθρωποι του Θρύλου.

Πριν από λίγη ώρα κατέθεσαν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Με αυτό ζητούν να αναβληθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Διότι οι ορισμοί των διαιτητών έγιναν παράνομα. Πλέον το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη που θα αποφανθεί επί του θέματος.

Όσο μιλούν για νομιμότητα θα πρέπει να την τηρούν και να μην μένουν στα λόγια. Αντίθετα, η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντα κινείται πάνω σε αυτό τον άξονα, της νομιμότητας και πλέον δια της δικαστικής οδού κοιτάζει να προασπίσει τα συμφέροντά της, από την στιγμή που η ΚΕΔ κάνει ό,τι θέλει και χωρίς μάλιστα να τηρεί τους νόμους που προβλέπονται, ακόμα και σε ό,τι αφορά τον ορισμό των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

Όλη η αλήθεια για Αναστόπουλο, ΚΕΔ και VTB League

Όλη η αλήθεια για Αναστόπουλο, ΚΕΔ και VTB League

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ την επίσημη αλληλογραφία, με ημερομηνίες, για την πρόσκληση στον Έλληνα ρέφερι που στις 30/4 δεν υπολογίζονταν για την 26η αγωνιστική, αλλά τελικά... ορίστηκε!