Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η αλήθεια για Αναστόπουλο, ΚΕΔ και VTB League

Όλη η αλήθεια για Αναστόπουλο, ΚΕΔ και VTB League
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 16:04

Όλα στο φως από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα με τον «ορισμό» του Αναστόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα την περασμένη Παρασκευή. Μετά την δίωρη κουβέντα που είχαν οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας με τον Μάνο Παπαδόπουλο και όσα είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η πλευρά του Ολυμπιακού παρουσίασε στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ που είναι σε εξέλιξη τη επίσημη αλληλογραφία και το e-mail που αντάλλαξαν ΚΕΔ και VTB League, με ημερομηνίες. Όλα αυτά που δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τον ορισμό του από την ΚΕΔ στο ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι», η VTB League έστειλε πρόσκληση στην ΚΕΔ για να σφυρίξει ο Αναστόπουλος εκεί στις 29 Απριλίου. Με την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα την επομένη, δηλαδή στις 30 Απριλίου. Άρα στα τέλη Απριλίου η ΚΕΔ δεν το υπολόγιζε για τις 8 Μαΐου.

Μετά τον όρισαν, παρανόμως αφού η ΚΕΔ δεν συνεδρίασε με 3 άτομα την ημέρα των ορισμών όπως προβλέπει ο νόμος, και στο ματς του ΣΕΦ. Την ίδια ημέρα. Τι συνέβη και άλλαξαν... ξαφνικά απόφαση; Ήταν στο πλάνο να πάει στο Τάλιν της Εσθονίας για να σφυρίξει το παιχνίδι της Κάλεβ με την Ούνιξ Καζάν για την VTB League.

Δύο ματς την ίδια ημέρα... Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον και κάνουν ό,τι να είναι...

Διαβάστε επίσης

«Είναι παράνομο αυτό που έγινε στην ΚΕΔ!»

«Είναι παράνομο αυτό που έγινε στην ΚΕΔ!»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περιέγραψε όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή και ζήτησε να καταδικάσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης όσα έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφόσον δεν έχουν διαψευστεί από πουθενά.