Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνευ ουσίας Γ.Σ. Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός!

Άνευ ουσίας Γ.Σ. Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 18:51
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (06/05) μεταξύ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος. Μία Γ.Σ. στην οποία δεν πάρθηκαν αποτελεσματικές και ριζικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα οι Αγγελόπουλοι να λένε "γιατί τότε μας φέρατε εδώ;" και κατέληξαν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ορίσουν νέα ημερομηνία για να... τα ξαναπούν.

Όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν πως υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη διαιτησία, έπνεαν τα μένεα κατά της ΚΕΔ, αλλά ζήτησαν από τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα πίσω και να αποσύρει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ώστε να μην τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα και να ολοκληρωθεί. Μετά από από την ολοκλήρωσή του να καθίσουν και να τα ξαναπούν.

Ο Ολυμπιακός απάντησε τότε, "να αναβάλλεται την αγωνιστική τότε", δεν θέλησαν να την αναβάλουν και φυσικά οι Πειραιώτες δεν κάνουν πίσω ως προς τις θέσεις τους.

Θέμα ξένων διαιτητών τέθηκε όταν οι «ερυθρόλευκοι» και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Σκινδήλιας ρώτησε τρεις φορές τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος) αν δέχονται να αγωνιστούν με ξένους διαιτητές και δεν έλαβαν την παραμικρή απάντηση, ενώ Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) και Δουβής (ΑΕΚ) είπαν πως δεν γίνεται να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές.

Κάπου εδώ να πούμε, πως η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ αναμένεται στις 16 του μηνός. Η αγωνιστική, λέει ο Γαλατσόπουλος, θα διεξαχθεί κανονικά και αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός- για τον παράνομο ορισμό των διαιτητών από τα δύο (2) μέλη της ΚΕΔ- θα ακυρωθούν τα αποτελέσματα.

Ο Ευάγγελος Λιόλιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΚΕΔ είναι ανυπόληπτη, κάτι το οποίο ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά ενώ ο Τζομπανάκης του Ρεθύμνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας έχουν στήσει 100 φορές και δεν μιλάει κανένας! Δεν συμφωνώ σε τίποτα! Την ημέρα που έθαψα τον πατέρα μου με στήσανε στο γήπεδο!! Καμία όμως ευαισθησία από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους».

Διαβάστε επίσης

«Γιατί δεν δέχεσαι; Φοβάσαι;»

«Γιατί δεν δέχεσαι; Φοβάσαι;»

Ο Γιώργος Σκινδήλιας έθεσε ένα απλό ερώτημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, χωρίς να λάβει καμία απάντηση. Αναλυτικά όλος ο διάλογος κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

«Γιατί φοβούνται στον ΠΑΟ;»

«Γιατί φοβούνται στον ΠΑΟ;»

Ο Γιώργος Σκινδήλιας προκάλεσε τρεις φορές τους ανθρώπους του ΠΑΟ αν δέχονται να παίξουν με ξένους διαιτητές, αφού ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη ομάδα, ωστόσο δεν απάντησαν….