Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ»

«Δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ»
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 19:46

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των ομάδων. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να συντάσσεται νέα πρόταση από τον Λιόλιο με τέσσερα σημεία, ώστε να υπάρξει μία ομάδα εργασίας που θα ενεργεί παράλληλα με τα πλέι οφ και να φέρνει προτάσεις για να γίνουν οι αλλαγές που όλες οι ομάδες έχουν συμφωνήσει ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν. Με την πρόταση αυτή να μένει φυσικά να φανεί αν πρόκειται να ψηφιστεί ή όχι.

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε ότι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη. Όμως, ο Ολυμπιακός ρώτησε την νομική εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ κ. Γονιδάκη για το τι λέει ο κανονισμός.

Με την ίδια να απαντάει ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, αφού εκκρεμεί ακόμη η απόφαση της ένστασης του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.

Από την άλλη πλευρά, η νομική εκπρόσωπος του ΠΑΟ, κ. Θάνου, τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι τα πλέι οφ μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά. Μετά από αυτή τη δήλωση υπήρξε διακοπή στη συνεδρίαση με τον Γαλατσόπουλο και την Γονιδάκη να πηγαίνουν σε ξεχωριστή αίθουσα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Υπεκφεύγει ξανά ο Μάκης Αγγελόπουλος

Υπεκφεύγει ξανά ο Μάκης Αγγελόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ χωρίς να κάνει για ακόμη μία φορά δηλώσεις, τονίζοντας ότι θα μιλήσει ο Γαλατσόπουλος.

Τελικά παίζει ο ΠΑΟ. Δεν... αποχωρεί (vid)

Τελικά παίζει ο ΠΑΟ. Δεν... αποχωρεί (vid)

Από την μία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, από την άλλη ο Δ. Γιαννακόπουλος τονίζει ότι ο ΠΑΟ θα παίξει αν αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός…

Δεν έγινε δεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού...

Δεν έγινε δεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού...

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρότασή τους για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, με τις περισσότερες ομάδες να μην είναι ωστόσο σύμφωνες τονίζοντας ότι θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

«Να αποβληθεί ο Ολυμπιακός»

«Να αποβληθεί ο Ολυμπιακός»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρότεινε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να αποβληθούν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που ζήτησαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.