Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν αποσύρουμε την ένστασή μας στο ΑΣΕΑΔ, έγινε ένα πρώτο βήμα…» (vid)

«Δεν αποσύρουμε την ένστασή μας στο ΑΣΕΑΔ, έγινε ένα πρώτο βήμα…» (vid)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 22:01

Τελείωσε η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, επισήμανε ότι έγινε ένα πρώτο βήμα με την σύσταση μίας επιτροπής για τη βελτίωση του ελληνικού μπάσκετ, ελπίζοντας ότι από αυτό κάτι θα μπορέσει να βγει.

Επίσης, επισήμανε, ότι οι Πειραιώτες δεν αποσύρουν την ένστασή τους στο ΑΣΕΑΔ, ενώ ανέφερε ότι δεν απορρίφθηκε κανένα αίτημα για τους ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Εμείς είμαστε εδώ, όπως είδατε μέχρι το τέλος. Δόθηκε μία λύση μέσα. Θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει αποφασιστεί αν ο Ολυμπιακός θα παίξει στα πλέι οφ ακόμα. Έχει δημιουργηθεί μία ομάδα για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα και υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Δεν αποσύρουμε την ένστασή μας στο ΑΣΕΑΔ. Σήμερα έγινε ένα βήμα μετά από πολλές διαφωνίες, συμφώνησαν σχεδόν όλες οι ομάδες. Συστάθηκε η επιτροπή αυτή και ελπίζουμε ότι κάτι θα βγει. Σίγουρα η απόφαση του Ολυμπιακού θα έχει σχέση με τα αποτελέσματα της επιτροπής. Δεν απορρίφθηκε κανένα αίτημα για ξένους διαιτητές, δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ αυτό, θα αποφασίσει ο Βασιλακόπουλος».

Διαβάστε επίσης

«Παγώνει» το πρωτάθλημα

«Παγώνει» το πρωτάθλημα

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ μέχρι να παρθούν αποφάσεις, με τον Ολυμπιακό ίσως να σκεφτεί να αποσύρει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ αναλόγως με τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα με την πρόταση του Γιάννη Ψαρράκη του Λαυρίου για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν 16 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα.

Τελικά παίζει ο ΠΑΟ. Δεν... αποχωρεί (vid)

Τελικά παίζει ο ΠΑΟ. Δεν... αποχωρεί (vid)

Από την μία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, από την άλλη ο Δ. Γιαννακόπουλος τονίζει ότι ο ΠΑΟ θα παίξει αν αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός…