Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 23:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πάνω από έξι ώρες στον ΕΣΑΚΕ, με εντάσεις, προτάσεις και ένα… πρώτο βήμα, όπως είπε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ποιό είναι αυτό; Συστάθηκε μία ομάδα εργασίας, μία 5μελής Επιτροπή κατόπιν πρότασης του ιδιοκτήτη του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος μπορεί να έφυγε εκνευρισμένος από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο επικοινώνησε τηλεφωνικά στη συνέχεια και είπε πως συμμετέχει κανονικά.

Ο πρόεδρος του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη σύσταση αυτής της Επιτροπής και τη λειτουργία της και αποτελείται από τους κ.κ. τους Τορνατώρο (Χολαργός), Σταυρόπουλο (Ολυμπιακός), Πανταζόπουλος (Περιστέρι), Κώτσης ( Ήφαιστος) και Λιόλιος (Προμηθέας). Της επιτροπής αυτής θα προεδρεύει ο Δουβής (ΑΕΚ) ο οποίος θα εκπροσωπεί τον ΕΣΑΚΕ.

Αυτή η Επιτροπή ή «ομάδα εργασίας» όπως την είπε ο Γαλατσόπουλος, θα καταθέσει προτάσεις στους ιδιοκτήτες των 14 ΚΑΕ την ερχόμενη Τετάρτη (15/05). Ανάλογα με αυτές τις αποφάσεις που θα παρθούν, να πούμε εδώ, πως θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός αν θα αποσύρει την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ, η οποία θα εκδικαστεί μία μέρα μετά, την Πέμπτη (16/05).

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά φυσικά, δεν έχουμε πρωτάθλημα, δεν έχουμε πλέι οφ ενώ αναμένεται και η επικύρωση της βαθμολογίας.

Την επόμενη Τετάρτη (15/05) λοιπόν θα έχουμε και νέο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ όπου θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν οι προτάσεις.

Διαβάστε επίσης

Ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα με την πρόταση του Γιάννη Ψαρράκη του Λαυρίου για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν 16 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα.