Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γ. Αγγελόπουλος: «Την έκανε ήδη την κωλοτούμπα»

Γ. Αγγελόπουλος: «Την έκανε ήδη την κωλοτούμπα»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 16:46
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Βγαίνουν μέσα από το ρεπορτάζ πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Έξι ώρες κράτησε άλλωστε. Δεν πρόλαβαν να βγουν όλα απευθείας από την αίθουσα στο σάιτ που κάνει ρεπορτάζ αλλά δεν είχε άνθρωπο εκεί. Τέλος πάντων, πάμε στα σοβαρά, σε αυτά που μας ενδιαφέρουν.

Όταν ξεκίνησε στο Δ.Σ. η συζήτηση για το πότε θα γίνουν τα πλέι οφ, γιατί βλέπετε οι περισσότερες ομάδες καίγονται για να μην πληρώσουν κανένα μήνα παραπάνω τους ξένους τους, γι αυτό βιάζονται να τελειώσει όπως-όπως, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης είπε πως τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν τη Τετάρτη 15 Μαΐου.

Ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Λάμπρος Αδάμος, παρενέβη εκείνη την ώρα και είπε πως είναι δυνατόν να ξεκινήσουν από τη στιγμή που δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία καθώς ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους και του αποτελέσματος των αγώνων της 26ης αγωνιστικής. Η εκδίκαση είναι να γίνει την Πέμπτη 16 του μηνός. Άρα πως θα ξεκινούσαν;

Τότε ζητήθηκε η γνωμάτευση της νομικού συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, της κ. Γονιδάκη, η οποία δικαίωσε την άποψη του Ολυμπιακού, τονίζοντας το ίδιο ακριβώς και γι’ αυτό το λόγο δεν ξεκίνησαν τα πλέι οφ και ούτε είναι γνωστό ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν αν δεν τελεσιδικήσει η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ.

Την Τετάρτη (15/5) άλλωστε έχουμε νέο Δ.Σ. όπου θα ψηφιστούν οι προτάσεις που θα κατατεθούν στους ιδιοκτήτες.

Τη στιγμή που ζητήθηκε η γνώμη της κ. Γονιδάκη από τον δικηγόρο του Ολυμπιακού Λάμπρο ξεκίνησε και ένας διάλογος στο Δ.Σ. μεταξύ του Μάνου Παπαδόπουλου (σ.σ. ο Γιαννακόπουλος είχε αποχωρήσει) και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: (Δείχνοντας το κινητό του). Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι που δεν έδωσε με την Κύμη, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία έλεγε θα αποσύρετε από το πρωτάθλημα, ωστόσο με δηλώσεις του στις κάμερες, κατά την αποχώρησή του από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως θα παίξει κανονικά στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ο Ψαρράκης του Λαυρίου... "έστειλε" ακόμα και στον Βασιλακόπουλο την αναδιάρθρωση η οποία δεν τέθηκε καν προς ψήφιση. Άλλα έλεγε η ενημέρωση του ΠΑΟ για τους ξένους διαιτητές, άλλα ο Μάνος μετά.