Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «αγάπη» του Σκινδήλια στον Γιαννακόπουλο!

Η «αγάπη» του Σκινδήλια στον Γιαννακόπουλο!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 17:04

Πολλές οι ιστορίες από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και μία εξ αυτών είναι η στιγμή που ο Γιώργος Σκινδήλιας έδειξε την… αγάπη του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία ανύποπτη στιγμή, πήρε τον λόγο και είπε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός…

«Δημήτρη, ειλικρινά στο λέω, μέσα από την καρδιά μου αυτό, μακάρι να έρθει η μέρα και να έχεις και εσύ την αγάπη του κόσμου, όπως την έχουν οι Αγγελόπουλοι που έχουν πάρει Ευρωλίγκες και εσύ όχι. Να σε αγαπάνε και εσένα το ίδιο, όπως τους Αγγελόπουλους. Στο λέω ειλικρινά αυτό. Να σε αγαπάει έτσι ο κόσμος σου όπως τους Αγγελόπουλους ο κόσμος του Ολυμπιακού».

Όπως καταλαβαίνετε, μία στιγμή μακριά από εντάσεις και διαφωνίες σε πείσμα πολλών που θέλουν τους δύο να τσακώνονται συνέχεια. Τα λόγια του Γιώργου Σκινδήλια το αποδεικνύουν άλλωστε!

Διαβάστε επίσης

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ο Ψαρράκης του Λαυρίου... "έστειλε" ακόμα και στον Βασιλακόπουλο την αναδιάρθρωση η οποία δεν τέθηκε καν προς ψήφιση. Άλλα έλεγε η ενημέρωση του ΠΑΟ για τους ξένους διαιτητές, άλλα ο Μάνος μετά.

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

Η έκπληξη και η αγανάκτηση για «τη βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου» όπως ο ίδιος μετέφερε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και ο Νέστωρας που τον ακολουθεί…