ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έκανε την υπέρβαση στην Ευρώπη και τώρα βλέπει τον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 17:59
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Οι κλειστές πόρτες πάντα βολεύουν. Ακόμα και διαρροή να υπάρχει (που υπήρχε) τα περνάνε και τα γράφουν όπως θέλουν. Δύο παραδείγματα θα παραθέσουμε για να καταλάβετε τα ψέματα που ειπώθηκαν. Αυτά που μάς είπαν, αυτά σας μεταφέραμε, άλλωστε υπάρχουν βίντεο και ηχητικά για όλα και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά αυτούς που τα είπαν κι όχι αυτούς που τα μετέφεραν.

Βγήκε ο Γιάννης Ψαρράκης του Λαυρίου, που τον έριξε ο Παναθηναϊκός με την απόφασή του να μην αγωνιστεί με τη Κύμη, αλλά όπως είπαν δεν κρατάνε καμία κακία γιατί δεν έγινε επίτηδες, και είπε με λίγα λόγια αλλά ξεκάθαρα, πως ψηφίστηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Το προχώρησε μάλιστα λέγοντας πως «αύριο το πρωί» (σ.σ. σήμερα δηλαδή) πάει προς έγκριση στην Ομοσπονδία και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Τι ισχύει τελικά; Ο πρόεδρος του Λαυρίου πρότεινε αν θέλουν οι ομάδες να συζητήσουν το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης. Όλες οι ομάδες δέχτηκαν να συζητήσουν το θέμα, κυρίως για ηθικούς λόγους. Ουδέποτε τέθηκε προς ψήφιση η αύξηση των ομάδων από 14 σε 16.

Πάμε παρακάτω… Ενημερώνει ο Παναθηναϊκός, πως με συντριπτική πλειοψηφία 13-1 απορρίφθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού (για διακοπή του πρωταθλήματος, παραχώρηση του τηλεοπτικού του συμβολαίου και επαγγελματική διαιτησία κτλ.) τη στιγμή που ο Προμηθέας δεν ψήφισε γιατί ο Λιόλιος δεν μπορεί (ψηφίζει ο Μηλάς) και η Κύμη έριξε λευκό αν και συμφωνούσε. Έχουμε λοιπόν 11-1-1. Ποιος ο λόγος να πουν 13-1; Για τις εντυπώσεις και να δείξουν πως όλες οι ομάδες είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αλλά πείτε, μικρό το κακό εδώ.

Την ίδια στιγμή, η ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει πως απορρίφθηκε προφορικά το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές. Από τη στιγμή που απορρίφθηκε προφορικά δεν υπήρχε λόγος να πάει προς ψήφιση. Ελέχθη μάλιστα πως η πλειοψηφία ήταν συντριπτική και μόνο ο Άρης λίγο το συζήτησε αλλά και εκεί υπήρξε συντριπτική πλειοψηφία.

Βγαίνει ο Μάνος Παπαδόπουλος (προσέξτε, ο Μάνος όχι ο Ολυμπιακός) και λέει δεν τέθηκε ποτέ σαν θέμα αυτό.

«Δεν τέθηκε, όχι, και για να είμαι ειλικρινής, ρώτησα εγώ τον Ολυμπιακό και μου είπε δεν θέλει να πει κάτι στην παρούσα φάση» ήταν τα ακριβή του λόγια μετά το πέρας του Δ.Σ. μπροστά στις κάμερες. Το ίδιο είπε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά σας λέμε πως το τόνισε και ο Μάνος Παπαδόπουλος του Παναθηναϊκού. Άλλα στην ενημέρωση, άλλα στις δηλώσεις.

Πάμε και σε μία παρερμηνεία. Όχι ψέμα, αλλά παρερμηνεία. Βγαίνει από την αίθουσα, η νομικός της ΚΑΕ ΠΑΟ κ. Θάνου και ενημερώνει ότι με βάση το άρθρο 5 του Ειδικού πειθαρχικού κώδικα, όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ υποβιβάζεται. Πολύ σωστά… Ανέφερε όμως πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε «θα το δούμε», αφήνοντας να εννοηθεί για το αν γνωρίζει τον κανονισμό ή όχι, ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός το είπε για το αν θα υποβιβαστεί. Θα το δούμε αν θα υποβιβαστούμε εννοούσε. Μην τα κάνουμε όλα για τις εντυπώσεις… Ας τις αφήσουμε στην άκρη και να κοιτάξουμε την ουσία.

Όταν ο Ολυμπιακός έλεγε να αναβληθεί η αγωνιστική επειδή εκκρεμούν τόσες πολλές αποφάσεις και θα γίνει μπάχαλο, θέλανε να τελειώσει όπως-όπως για να μην πληρώσουν παραπάνω μήνα τους ξένους. Τώρα; Τι έχουν να πουν;

Διαβάστε επίσης

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

Η έκπληξη και η αγανάκτηση για «τη βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου» όπως ο ίδιος μετέφερε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και ο Νέστωρας που τον ακολουθεί…