Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 18:19

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που ενημέρωσε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για τη βόμβα μολότοφ που βρήκαν κάτω από το περιπολικό που φυλάει το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου. Θα το είδε από το SDNA ή από το OPEN του φίλου του Σαββίδη και το είπε εμβρόντητος και γεμάτος έκπληξη.

Εξερχόμενος της αιθούσης και μπροστά στους δημοσιογράφους, ρώτησε με απορημένο ύφος «ισχύει ότι βάλανε βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου;» και στη συνέχεια συνοφρυωμένος και σκεπτικός, ζήτησε ένα λεπτό, κάθισε για λίγο δίπλα στη πόρτα και πήρε τον χρόνο του για να πιστέψει το νέο κακό που βρήκε το ελληνικό μπάσκετ. Γεμάτος έκπληξη στο βλέμμα, δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα και με το δίκιο του.

Έκλεισε τις δηλώσεις του, στη συνέχεια, μπροστά στις κάμερες, λέγοντας για 40άρες στον Ολυμπιακό και ωσάν ουρά του, καθώς ακολουθεί συνέχεια από πίσω, ο διάσημος πλέον Νέστωρας, έλεγε «και λίγα είπες. 50 θα φάνε».

Διαβάστε επίσης

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ο Ψαρράκης του Λαυρίου... "έστειλε" ακόμα και στον Βασιλακόπουλο την αναδιάρθρωση η οποία δεν τέθηκε καν προς ψήφιση. Άλλα έλεγε η ενημέρωση του ΠΑΟ για τους ξένους διαιτητές, άλλα ο Μάνος μετά.