Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Δεν ασχολείται με το μπάσκετ ο Βασιλειάδης

ΕΠΙΣΗΜΟ: Δεν ασχολείται με το μπάσκετ ο Βασιλειάδης
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 19:35

Το μπάσκετ στην Ελλάδα ταλανίζεται από σωρεία σοβαρών προβλημάτων, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης φρόντισε να βγάλει την ουρά του απ’ έξω και να διαχωρίσει τη θέση του.

Όπως διέρρευσε το Υπουργείο Αθλητισμό, γιατί ο ίδιος δεν έκανε επίσημη δήλωση αν και θα έπρεπε: «Ο Βασιλειάδης δεν προτίθεται να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ εκτός εάν είναι θέματα ασφαλείας ή κινδύνου σωματικής ακεραιότητας ανθρώπων».

Νίπτει τας χείρας του λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός που έχει «ανατινάξει» το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει φέρει μαζί με τον προκάτοχό του (Κοντονή) τα πάνω κάτω. Που άλλαζαν μέχρι και τους επόπτες, που ο Βασιλειάδης έχει λόγο παντού και σε όλα και κλείνει γήπεδα, αποφασίζει και διατάζει για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά για το μπάσκετ… νίπτει τας χείρας του. Που είπαμε ότι κατεβαίνεις στις εκλογές Γιώργο Βασιλειάδη;

Διαβάστε επίσης

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

Η έκπληξη και η αγανάκτηση για «τη βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου» όπως ο ίδιος μετέφερε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και ο Νέστωρας που τον ακολουθεί…

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ψέματα και παρερμηνείες για τις εντυπώσεις!

Ο Ψαρράκης του Λαυρίου... "έστειλε" ακόμα και στον Βασιλακόπουλο την αναδιάρθρωση η οποία δεν τέθηκε καν προς ψήφιση. Άλλα έλεγε η ενημέρωση του ΠΑΟ για τους ξένους διαιτητές, άλλα ο Μάνος μετά.