Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ΠΑΟ κωλοτούμπα, ο Ολυμπιακός αποφάσεις! (pics)

Ο ΠΑΟ κωλοτούμπα, ο Ολυμπιακός αποφάσεις! (pics)
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 22:55

Είναι λογικό ο κόσμος να φαίνεται μπερδεμένος αναφορικά με το status των δύο ομάδων, μετά το εξάωρο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ. Η συνολική απόφαση που πάρθηκε μέσα στην αίθουσα είναι για την Επιτροπή των 5 μελών που σχηματίστηκε και της οποίας θα προεδρεύει ο Δουβής, που από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5) έπιασε ήδη δουλειά, ώστε να πάει προτάσεις στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ, ωστόσο πρέπει να δούμε και τη «γραμμή» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Την «πολιτική» τους γραμμή!

Ο Παναθηναϊκός έκανε… κωλοτούμπα, κυβίστηση αν το προτιμάτε, καθώς μία μέρα μετά την Επίσημη Ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στις κάμερες πως η ομάδα του θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τετάρτη αποσύρεται, Πέμπτη παίζει κανονικά, Παρασκευή… βλέπουμε. Κάτι διαφορετικό μπορεί να προκύψει καθώς είναι… σταθεροί στις απόψεις τους.

Ο Ολυμπιακός τώρα, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά από το πέρας ακόμα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, αναμένει τις προτάσεις που θα φέρει την ερχόμενη Τετάρτη (15/5) στο νέο Δ.Σ. η Επιτροπή που σχηματίστηκε και στη συνέχεια θα πορευτεί ανάλογα. Δεν γίνεται για παράδειγμα, να πουν, δεν αλλάζει η ΚΕΔ και μένει στην ΕΟΚ και ο Ολυμπιακός να το δεχτεί. Επίσης, όπως έχουν τονίσει οι «ερυθρόλευκοι», ανάλογα με τις αποφάσεις, θα σκεφτούν και το τι θα πράξουν με τη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Αν τους ικανοποιούν και αν βλέπουν βήματα προόδου και πάνω απ’ όλα βελτίωσης, θα πράξουν αναλόγως. Προς το παρών, δεν λένε τίποτα άλλο, παρά μόνο «περιμένουμε το Δ.Σ. της Τετάρτης και τις προτάσεις»!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΠΑΟ κωλοτούμπα, ο Ολυμπιακός αποφάσεις! (pics)
Ο ΠΑΟ κωλοτούμπα, ο Ολυμπιακός αποφάσεις! (pics)

Διαβάστε επίσης

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

On line με SDNA ο Γιαννακόπουλος

Η έκπληξη και η αγανάκτηση για «τη βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου» όπως ο ίδιος μετέφερε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και ο Νέστωρας που τον ακολουθεί…