Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Ολυμπιακού!

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 19:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πολλά ειπώθηκαν και σχολιάζονται πάνω στην πρόταση του Ολυμπιακού που κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει πρόταση στο Δ.Σ. και μεταξύ άλλων έλεγαν πως παραιτούνται του τηλεοπτικού συμβολαίου τους και πάνε όλοι μαζί για κοινό, υπό την προϋπόθεση να διακοπεί το πρωτάθλημα. Αυτή η πρόταση δεν έγινε δεκτή με 11-1-1 ψήφους (σ.σ. ο Προμηθέας δεν ψήφισε και η Κύμη έριξε λευκό).

Βγαίνουν πλέον και λένε πολλά και ανακριβή είναι η αλήθεια. Όπως: Δεν υπάρχει νέο συμβόλαιο, είχε γίνει απλά μια επαφή, μιλάνε για το τρέχον που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και ένα σωρό ασυναρτησίες και ανυπόστατα ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι μία και φυσικά όχι αυτή που βολεύει για τις εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός πρότεινε να παρατηθεί του ΝΕΟΥ συμβολαίου που έχει στα χέρια του μέχρι το 2022, υπογεγραμμένη αρχική συμφωνία από τον περασμένο Δεκέμβριο από την CosmoteTV, η οποία μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανακοινωθεί, συνολικής αξίας 5 εκ. ευρώ. Όλα τα άλλα είναι καθαρά για τις εντυπώσεις, αλλά και πολύ μακριά από την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης