Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερό! Ο Αναστόπουλος σφύριξε το φιλικό του ΠΑΟ με την ΑΕΚ!

Τρομερό! Ο Αναστόπουλος σφύριξε το φιλικό του ΠΑΟ με την ΑΕΚ!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 16:58

Τελικά στην ΚΕΔ δεν έχουν τον Θεό τους! Από τη μια δεν δίνουν τα πρακτικά των παράνομων ορισμών της 26ης αγωνιστικής ούτε στο ΑΣΕΑΔ! Αλλά τον Αναστόπουλο τον διατηρούν σε φόρμα. Δεν εξηγείται αλλιώς ο ορισμός του, στο φιλικό που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ.

Ο διαιτητής που έγινε το πρόσωπο των ημερών, που δήλωσε κώλυμα και δεν σφύριξε το ματς του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό, αυτός που στη συνέχεια δεν πήγε τελικά στο ΣΕΦ για το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας, ο οποίος με επιστολή του άφησε αιχμές που κανείς δεν τον κάλυψε όλο το προηγούμενο διάστημα, σφύριξε κανονικά το φιλικό που έγινε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Κάτι που σημαίνει πώς είναι διαθέσιμος ξανά για τα πλέι οφ! Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο τον τελευταίο καιρό στο χώρο του μπάσκετ. Το θέμα είναι και η στάση της ΚΕΔ.

Δεν έγινε ολόκληρη ιστορία με τον ορισμό του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, ενώ εκείνος ήταν με τις... βαλίτσες στο χέρι για να πάει στο Ταλίν. Δεν προηγήθηκε η επίσκεψη του Μάνου Παπαδόπουλου στην ΚΕΔ και η δίωρη, σχεδόν, συνάντηση με Κορομηλά και Ταβουλαρέα. Δεν υπήρχαν τα λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον μη ορισμό του και αμέσως μετά η ΚΕΔ τον όρισε για το ματς του Θρύλου με τους Πατρινούς.

Κι όμως όλα αυτά είναι λες και δεν έγινε. Διότι η ΚΕΔ τον όρισε να σφυρίξει στο... καπάκι ματς του Παναθηναϊκού! Τρομερό;

Διαβάστε επίσης