Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός: «Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα»

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός: «Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα»
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 16:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ τις προτάσεις του, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε από το τραπέζι με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κάνει λόγο για πραξικοματικές αποφάσεις.

«Δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικόπημα! Ως τώρα συμμετείχαμε στη συζήτηση... Αυτό που κάνουν τώρα μέσα, να αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις...» ήταν τα αρχικά του λόγια να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Η ίδια νομική σύμβουλος που είχε προτείνει άλλο πράγμα λίγες μέρες πριν και σήμερα λέει άλλα…

Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους! Υπήρξαν ψύχραιμες φωνές όπως του κυρίου Αγγελόπουλου που προσπάθησε ή του κυρίου Γουλιέλμου αλλά οι υπόλοιποι μέσα, κυρίως η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Πάνε να κάνουν πραξικόπημα! Να ορίσουν αγωνιστική ενώ εκκρεμεί δικαστική απόφαση! Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν έγινε καμία συζήτηση για διαιτησία. Απλά ψηφίσαμε για τις 16 ομάδες, καμία συζήτηση για τη διαιτησία και ξαφνικά να ορίσουμε τα πλέι οφ. Ε δεν γίνεται έτσι».

Διαβάστε επίσης

Μοναδική ομάδα ο Ολυμπιακός με πρόταση (και) για τη βία

Μοναδική ομάδα ο Ολυμπιακός με πρόταση (και) για τη βία

Πρώτη φορά στον ελληνικό αθλητισμό κι όχι μόνο στο μπάσκετ, κατατίθενται τέτοιες σοβαρές και εμπεριστατωμένες προτάσεις και κυρίως δεν είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟ δεν έλεγε αλλά... δεν κατέθεσε προτάσεις για τη βία.

Οι προτάσεις του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ

Οι προτάσεις του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα αγωνιστικό σχέδιο λίγκας, προτάσεις για τη Διαιτησία, αποτελέσματα νέου συστήματος, προτάσεις για εμπορική στρατηγική και φυσικά για την καταπολέμηση της βίας.