Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ακύρωση ζήτησε ο Ολυμπιακός, όχι επανάληψη!

Ακύρωση ζήτησε ο Ολυμπιακός, όχι επανάληψη!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 13:24
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το είχαμε επισημάνει και την προηγούμενη φορά πως άλλα συζητιούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες της αίθουσας «Παύλος Γιαννακόπουλος» στον ΕΣΑΚΕ και… άλλα βγαίνουν και λένε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους. Βγήκαν την Τετάρτη μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού και έλεγαν – το ανέφερε και η κ. Γονιδάκη η νομικός του ΕΣΑΚΕ που «άλλα» έλεγε στο προηγούμενο Δ.Σ, αλλά και η Θάνου, η δικηγόρος του Παναθηναϊκού- πως στην προσφυγή του ο Ολυμπιακός δεν ζητάει την επανάληψη της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οπότε δεν επηρεάζει τα πλέι οφ.

Χαίρω πολύ… Φυσικά και ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ζητάει την επανάληψη της τελευταίας αγωνιστικής της regular season. Ζήτησε, ΠΡΙΝ την διεξαγωγή της την ΑΚΥΡΩΣΗ της, καθώς είναι παράνομος ο ορισμός από την παράνομη ΚΕΔ.

Για να καταλάβετε πως κοροϊδεύουν… Πως θα ήταν δυνατόν ο Ολυμπιακός να ζητήσει με την προσφυγή του ΠΡΙΝ την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της 26ης αγωνιστικής; Να γίνει ξανά δηλαδή μία αγωνιστική που ΔΕΝ έχει γίνει; Το διανοείστε τι βγαίνουν και λένε δημόσια;

Διαβάστε επίσης