Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ;»

Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ;»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 16:04
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται κι όχι απλά εικάζεται πως θεσμικοί φορείς δρουν κατά το δοκούν και στο «σκοτάδι»! Κάνουν κινήσεις υπό άκρα μυστικότητα, αλλά κάποια στιγμή θα βγουν στο φως της δημοσιότητας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως λειτούργησε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Πρόεδρος αλά καρτ θα λέγαμε.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος αμείβεται με 6.000 ευρώ μηνιαίως για τη θέση του προέδρου Συνδέσμου, στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έθεσε αμέσως μετά την αναδιάρθρωση, θέμα επικύρωσης της βαθμολογίας. Ένα θέμα που δεν υπήρχε καν στην πρόσκληση για το Δ.Σ. των ιδιοκτητών και τη στιγμή που «έκαιγαν» άλλα προς συζήτηση και ψήφιση, όπως της διαιτησίας – για το οποίο φωνάζουν όλοι- της κεντρικής διαχείρισης, της βίας που είχε θίξει και ο Παναθηναϊκός αλλά πρόταση δεν «κατέβασε».

Ο Γαλατσόπουλος λοιπόν βιάζονταν να ορίσει ημερομηνίες για τα πλέι οφ και εκεί ήρθε η έκρηξη του Ολυμπιακού που του είπε, πως πάς να ορίσεις χωρίς να έχει επικυρωθεί η βαθμολογία; Και πως θα επικυρωθεί η βαθμολογία όταν εκκρεμεί η προσφυγή του ΑΣΕΑΔ;

Τοποθετήθηκε η νομικός του ΕΣΑΚΕ κ. Γονιδάκη αλλάζοντας τα λεγόμενά της σε σχέση με το προηγούμενο Δ.Σ και εκεί ακριβώς είχαμε νέα έκρηξη από πλευράς Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος είπε στο Δ.Σ.:

«Σας λέμε για ξένους διαιτητές, μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή θέλετε νομιμότητα αλά καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα… Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;»!

Για να καταλάβετε πως λειτούργησαν και ότι δεν μπορεί να αδικήσει κάποιος αυτόν που θα μιλήσει για οργανωμένο σχέδιο ενδεχομένως, ο Γαλατσόπουλος παραδέχτηκε ότι έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να βγάλει γρήγορα απόφαση, χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια έγκριση από τις ομάδες στο προηγούμενο Δ.Σ. Και φυσικά αυτό το έγγραφο που έστειλε δεν το είχε μοιράσει ποτέ στις ομάδες ως όφειλε. Μιλάμε για πλήρη διαφάνεια από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε παράλληλα πως είχε μιλήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την αναδιάρθρωση λέγοντας μάλιστα «πως είναι θετικός για 16 ομάδες», αλλά όταν στο προηγούμενο Δ.Σ. ο Γιώργος Αγγελόπουλος του είχε ζητήσει να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για το θέμα των ξένων διαιτητών, αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε πως δεν νομιμοποιείται. Όπως τον βολεύει δηλαδή κάθε φορά. Όπως τους συμφέρει…

Διαβάστε επίσης

ΑΣΕΑΔ: Παράταση για Δευτέρα!

ΑΣΕΑΔ: Παράταση για Δευτέρα!

Παρόντες οι πρόεδροι της ΚΑΕ. Ο Δικαστής βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ και ο νομικός της ΕΟΚ θα καταθέσει νέο υπόμνημα τη Δευτέρα στις 12:00.