Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αναληθείς ισχυρισμοί, νέα προσφυγή κατά ΕΣΑΚΕ»

«Αναληθείς ισχυρισμοί, νέα προσφυγή κατά ΕΣΑΚΕ»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 20:49
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το ψέμα ποτέ δεν θα επικρατήσει για πολύ. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν γίνεται και στην περίπτωση του ΕΣΑΚΕ. Η παραπλάνηση που έγινε στο Δ.Σ. από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τη νομικό του Συνδέσμου κ. Γονιδάκη είναι αδιαμφισβήτητη. Ενώ η κ. Γονιδάκη είχε πει άλλα στο προηγούμενο Δ.Σ άλλαξε τη γνωμοδότησή της γιατί –όπως είπαν- έμαθαν την προηγούμενη ημέρα το περιεχόμενο της προσφυγής του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο είναι ψευδές τελικά και δεν υφίσταται, καθώς το ΑΣΕΑΔ είχε στείλει στον ΕΣΑΚΕ την προσφυγή του Ολυμπιακού από τις 7 Απριλίου. Άρα γνώριζαν το περιεχόμενο της προσφυγής πριν από το προηγούμενο Δ.Σ. που διεξήχθη δύο μέρες μετά, ήτοι στις 9 Απριλίου. Πως γίνεται χτες λοιπόν να ενημερώθηκαν στον ΕΣΑΚΕ; Δεν υπήρξε το παραμικρό νεότερο. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή.

Ψευδές τοποθετήσεις μέσα στο Δ.Σ. από τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τη κ. Γονιδάκη και ψευδή ενημέρωση κατόπιν στους δημοσιογράφους που ανέμεναν εκτός της αιθούσης για το Δ.Σ. της Τετάρτης (15/5).

Ο Ολυμπιακός αυτό που είπε στην επίσημη ανακοίνωσή του το έκανε. Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης για την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«1. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.

2. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μάϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία. Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης

ΑΣΕΑΔ: Παράταση για Δευτέρα!

ΑΣΕΑΔ: Παράταση για Δευτέρα!

Παρόντες οι πρόεδροι της ΚΑΕ. Ο Δικαστής βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ και ο νομικός της ΕΟΚ θα καταθέσει νέο υπόμνημα τη Δευτέρα στις 12:00.