Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η άδεια του Ολυμπιακού δεν είναι σε κίνδυνο»

«Η άδεια του Ολυμπιακού δεν είναι σε κίνδυνο»
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 14:20

Αρκετά ξεκάθαρος ήταν ο Τζόρντι Μπερτομέου, όσον αφορά την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης ξεκαθάρισε ότι δεν κινδυνεύει η παρουσία των «ερυθρολεύκων» στη Ευρωλίγκας ό,τι και αν συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν επεμβαίνουμε, ούτε θέλουμε να έχουμε κάποια επίδραση στις εγχώριες λίγκες. Τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι εσωτερικές υποθέσεις τους. Όπως δεν ασχοληθήκαμε με τα όσα έγιναν στον τελικό της Αδριατικής λίγκας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπουντούτσνοστ. Δεν έχουμε, αλλά ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε κάποιας μορφής έλεγχο. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ομάδες με πολύ καλή φήμη στην Ευρώπη και όσα συμβαίνουν στη μεταξύ τους διαμάχη είναι δύσκολο και να τα καταλάβουμε» τόνισε αρχικά ο Μπερτομέου.

Στη συνέχεια επισήμανε σε ό,τι αφορά τον Θρύλο: «Ο κανονισμός αυτός δεν αποτελεί κριτήριο, αλλά ένα μέτρο για να συγκρίνουμε την ανταγωνιστικότητα των ομάδων μας. Η άδεια του Ολυμπιακού για συμμετοχή στη Ευρωλίγκας δεν είναι σε κίνδυνο, όσο είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του με τη δική μας διοργάνωση. Δεν θα επέμβουμε επίσης στην πρόθεση του να παίξει στην Αδριατική λίγκα. Είναι ξεκάθαρα εσωτερική υπόθεση της ΑΒΑ Liga».

Διαβάστε επίσης

«Έχετε δίκιο...»

«Έχετε δίκιο...»

Η παραδοχή των ομάδων στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για την ορθότητα όσων ζητά ο Ολυμπιακός.