ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έγινε το πρώτο βήμα για το 45ο! Συνεχίζουμε! Επόμενη στάση... Κράσνονταρ και Champions League!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θύρα 7 και ΚΑΕ: «Δεν κατεβαίνουμε, τον Ολυμπιακό δεν τον κοροϊδεύει κανείς»!

Θύρα 7 και ΚΑΕ: «Δεν κατεβαίνουμε, τον Ολυμπιακό δεν τον κοροϊδεύει κανείς»!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 16:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο κύβος ερρίφθη! Η απόφαση πάρθηκε από κοινού στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο οποίο παρέστη ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ποιά είναι αυτή; Με τον Ολυμπιακό δεν παίζει κανείς, κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει και στο ΟΑΚΑ η ομάδα δεν θα κατέβει από τη στιγμή που δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους, επικυρώθηκε παρανόμως η βαθμολογία ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις και η παράνομη ΚΕΔ "κληρώνει" όποιους θέλει και... υπακούει στις επιταγές του Παναθηναϊκού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού λοιπόν έδωσαν ηχηρό μήνυμα στον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν τους εξήγησε την κατάσταση και τους ανέλυσε τα δεδομένα, λέγοντας όλοι πως «είμαστε μαζί σας. Μην κάνετε βήμα πίσω. Τον Ολυμπιακό δεν τον κοροϊδεύει κανείς. Δεν θα κατέβουμε στο ΟΑΚΑ κι αν έχουν τα αρχ…α, ας μας ρίξουν».

Έχουν συζητηθεί μάλιστα και τα δεδομένα με την Αδριατική Λίγκα ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Α2 με τους Εφήβους ή και κάποιους παίκτες που θα έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός θα έχει άλλη ομάδα για την Ευρωλίγκα και την Αδριατική αν γίνει δεκτός. Στο ελληνικό πρωτάθλημα που βρωμάει και ζέχνει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δεν ξέρει τα αιτήματα του Ολυμπιακού (άλλα αντ' άλλων είπε στις κάμερες) ο Ολυμπιακός δεν έχει θέση. Ας παίξουν μόνοι τους...

Μετά από συζήτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με το πλέον δυναμικό κομμάτι της Θύρας 7, η απόφαση που πάρθηκε είναι κοινή. Τον Ολυμπιακό θα τον σέβονται και από τη στιγμή που κάνουν «παιχνιδάκια», η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μαζί με τη Θύρα 7 θα πράξουν αναλόγως και δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δυσωδία και την παρωδία με ψεύδη και παράνομες κληρώσεις διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

Γ. Αγγελόπουλος σε Θύρα 7: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του»!

Γ. Αγγελόπουλος σε Θύρα 7: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του»!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στους οργανωμένους πως «εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε» και «αν χρειαστεί να παίξουμε στην Α2 θα δουν άλλη ομάδα. Πιτσιρίκια και ταλέντα για το μέλλον. Τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη δε θα τους δουν ποτέ στην Α2, όσο κι αν θέλουν».

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Το μεγαλύτερο γλέντι του Θρύλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ που δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό των «πράσινων».