Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γ. Αγγελόπουλος σε Θύρα 7: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του»!

Γ. Αγγελόπουλος σε Θύρα 7: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του»!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 16:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Συζητήθηκαν και ειπώθηκαν πολλά στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και των εκπροσωπών των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ο εκ των προέδρων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ανέφερε αρχικά στο Συνέδριο πως «εμείς έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε. Δε θέλουμε να συνεχίσουν να νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν οι Αρχές. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και θέλουμε να το πάμε μέχρι τέλους. Πρέπει όμως να ακούσουμε και τη δική σας άποψη διότι εσείς είστε ο Ολυμπιακός. 'Όχι εμείς».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού απάντησαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο πως «εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε. Συμφωνούμε απόλυτα να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε επιλέξει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Με κάποιους από δω μέσα κρέμαγα πανό στα γήπεδα το 1990. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Δε θα δουν τον Ολυμπιακό όπως τον θέλουν στην Α2. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συμμετέχουμε στην Α2, θα δουν άλλη ομάδα. Με πιτσιρίκια και ταλέντα που θα προετοιμάζονται για την πρώτη ομάδα. Τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη δε θα τους δουν ποτέ στην Α2, όσο κι αν θέλουν».

Οι οργανωμένοι οπαδοί απάντησαν: «Είμαστε μαζί σας όπου κι αν παίξετε. Έχετε επενδύσει εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό και θα σας στηρίξουμε» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ανταπαντά: «Ο Ολυμπιακός δεν είμαστε εμείς που επενδύουμε. Ο Ολυμπιακός είστε εσείς, ο κόσμος του. Εμείς τον αγαπάμε και επενδύουμε. Χωρίς εσάς όμως δε θα υπήρχε Ολυμπιακός. Σας θέλουμε δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Το μεγαλύτερο γλέντι του Θρύλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ που δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό των «πράσινων».