Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, όμως τους καταλαβαίνω»

«Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, όμως τους καταλαβαίνω»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 00:46

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ένας από τους δύο παίκτες με «ερυθρόλευκο» παρελθόν που κατέκτησαν φέτος τον τίτλο της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Οθέλο Χάντερ να είναι ο δεύτερος.

Ο Αμερικανοισραηλινός γκαρντ δεν έχει κρύψει ποτέ την τεράστια αγάπη του προς τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του τελικού με την Εφές.

Ο Χάκετ επισήμανε ότι ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο, επισήμανε ότι καταλαβαίνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πήραν τη συγκεκριμένη απόφασή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ολυμπιακό:

«Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω πως ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολο για την ομάδα και τους καταλαβαίνω. Η ομάδα πήρε μία απόφαση. Πάλεψα. Πήρα την ευκαιρία να αποδείξω κάτι».

Για τα συναισθήματά του:

«Είναι το τέλος του δρόμου για μια εξαιρετική σεζόν. Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Μας πίστεψε η ομάδα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να γίνω καλύτερος. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν παραδοθήκαμε. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε. Είμαι περήφανος γιατί παλέψαμε».

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία ο Χάινς

Έγραψε ιστορία ο Χάινς

Έγινε ο πρώτος παίκτης που κατακτά δύο τίτλους Ευρωλίγκας με δύο διαφορετικές ομάδες, αφού μετά τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε το 2ο τρόπαιο του με τη φανέλα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.