Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 12:34
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Κοίτα να δεις! Τις προηγούμενες ημέρες διαβάζαμε σε φύλλα προσκείμενα ΜΜΕ στον Παναθηναϊκό, πώς οι «πράσινοι» ρίχνουν τον Ολυμπιακό στην Α2. Και πολλά ακόμα… Και τώρα τα γύρισαν… Εκεί που πανηγύρισαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του ζητά από τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να αλλάξουν άποψη. Τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς «έστω και την ύστατη στιγμή θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη τους απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα».

Μα καλά, δεν έλεγε η πλευρά των «πράσινων» τόσες ημέρες να φύγει ο Ολυμπιακός, να πέσει κατηγορία! Και τώρα ζητούν να αλλάξουν θέση και στάση οι «ερυθρόλευκοι»! Γιατί άραγε;

Όταν τόσο καιρό η πλευρά του Ολυμπιακού είχε αποφασίσει να πάει μέχρι τέλος την ιστορία, ορισμένοι πίστευαν πώς η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ θα κάνει πίσω. Έλεγαν πώς το #MexriTelous είναι για τα… μάτια του κόσμου. Έβλεπαν πώς θα υπάρξει… κωλοτούμπα! Διαψεύστηκαν όμως. Και κατάλαβαν πολύ καλά πώς δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός. Όσο δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση που μόνο καλό δεν κάνει στο άνθρωπο, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι στην καρέκλα τους, να ηγούνται του.. Φάρου και όχι της ομοσπονδίας του αθλήματος και του καλού του –η απουσία τους όλο αυτό τον καιρό το μαρτυρά- οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν λόγο να συμμετέχουν σε αυτό το πράγμα.

Και τώρα τους ζητάνε να αλλάξουν άποψη. Όχι! Μέχρι τέλους. Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο Θρύλος δεν θα κατέβει στο ματς. Οι υπόλοιποι ας… κοιμηθούν όπως «έστρωσαν». Όχι μόνο ο ΠΑΟ, αλλά κυρίως οι άλλες ομάδες που τώρα αντιλαμβάνονται και τι θα «ξημερώσει» και τη δυναμική του Ολυμπιακού.

Όλοι τους θα χάσουν πολλά και πλέον το έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό. Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στην Ελλάδα…

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στο ΑΣΕΑΔ

Τα βλέμματα στο ΑΣΕΑΔ

Η θέση των «ερυθρολεύκων» αναφορικά με το αποψινό ματς είναι δεδομένη, αλλά η απόφαση του Δικαστηρίου μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα.