Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την Αστυνομία πώς δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την Αστυνομία πώς δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 13:34

Με το πιο ξεκάθαρο τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν πώς δεν θα βρεθούν το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟ. Αυτό ήταν γνωστό από το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Η ουσία είναι πώς το μεσημέρι της Δευτέρας η πλευρά των «ερυθρολεύκων» ενημέρωσε την αστυνομία, που θα έπρεπε να καταστρώσει το σχέδιο με τα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή του Θρύλου, πώς ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτό τον τρόπο δείχνουν πώς εμμένουν στην θέση του, δεν παρεκκλίνουν σε κανένα σημείο και πλέον περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, τόσο για την υπόθεση με τον παράνομο ορισμό των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου όσο και για την υπόθεση με την επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της παρουσιάζει το πρακτικό από τη συνεδρίαση της ΚΕΔ για τον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είναι τα έγγραφα που στάλθηκαν στο ΑΣΕΑΔ από την ΕΟΚ.Σήμερα (20/5) πήγε ΝΕΟ έγγραφο με ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!

Εκεί που οι «πράσινοι» πανηγύριζαν πώς θα ρίξουν τον Ολυμπιακό στην Α2, τώρα ζητούν να αναθεωρηθεί η απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα..