Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στις… απαντήσεις πρώτος, στις λύσεις μόνιμα απόντας!

Στις… απαντήσεις πρώτος, στις λύσεις μόνιμα απόντας!
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 13:55

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μια μεγάλη πορεία στο φίλαθλο κοινό… Πού είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος; Αγνοούνταν! Αλλά σήμερα εμφανίστηκε… Όχι για να δώσει κάποια λύση, να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία. Μα για να… απαντήσει στον Τζόρντι Μπερτομέου και τις δηλώσεις που έκανε με αιχμές για τη στάση της ΕΟΚ.

Σε αυτά είναι πρώτος ο Βασιλακόπουλος! Ο πρόεδρος του… Φάρου του ελληνικού μπάσκετ ξέρει καλά το παιχνίδι των δηλώσεων. Η ουσία είναι αυτή! Βιάστηκε, πριν περάσουν λίγες ώρες, να απαντήσει στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας για όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να αναλάβει δράσεις και πρωτοβουλίες για το άθλημα και όχι μόνο να απαντά. Γιατί επί της ουσίας, όλο αυτό το διάστημα είναι μόνιμα απόντας και δεν κάνει το παραμικρό για να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της παρουσιάζει το πρακτικό από τη συνεδρίαση της ΚΕΔ για τον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είναι τα έγγραφα που στάλθηκαν στο ΑΣΕΑΔ από την ΕΟΚ.Σήμερα (20/5) πήγε ΝΕΟ έγγραφο με ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!

Τώρα τους έζωσαν τα... φίδια!

Εκεί που οι «πράσινοι» πανηγύριζαν πώς θα ρίξουν τον Ολυμπιακό στην Α2, τώρα ζητούν να αναθεωρηθεί η απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα..