Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 17:33
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της παρουσιάζει το πρακτικό από τη συνεδρίαση της ΚΕΔ για τον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τότε που είχε εισβάλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και σύμφωνα με ταρεπορτάζ (τα οποία δεν διαψεύστηκαν ποτέ) είχε πει «αν δεν βάλετε τον Αναστόπουλο στον Ολυμπιακό θα γα…σω το μπάσκετ».

Η ούτως ή άλλως παράνομη ΚΕΔ (από 5 μέλη, έγιναν 4, μετά έμειναν 3 και συνεδριάζουν πλέον τα 2) στο πρακτικό που έχει κρατήσει και το οποίο είναι αυτό που έστειλε στο ΑΣΕΑΔ η Ομοσπονδία για την προσφυγή του Ολυμπιακού, φαίνεται ξεκάθαρα η ΑΠΟΥΣΙΑ υπογραφής από τον Στέλιο Συμεωνίδη.

Θέλετε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο; Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα πήγε στο ΑΣΕΑΔ ΝΕΟ έγγραφο από την ΕΟΚ στο οποίο έχει και τις ΤΡΕΙΣ υπογραφές. Και αυτή του Συμεωνίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν - όπως ισχυρίζονται - τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)
Που είναι η υπογραφή του Συμεωνίδη; (pic)

Διαβάστε επίσης