Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η στήριξη μας στους Αγγελόπουλους είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ»

«Η στήριξη μας στους Αγγελόπουλους είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ»
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 12:38

Δίπλα στην ομάδα, δίπλα στη διοίκηση. Σε αυτό τον αγώνα, μέχρι τέλους. Αυτό αναφέρει και το μήνυμα του Porto Leone. Ένας ακόμα σύνδεσμος εκφράζει τη στήριξή του στην ομάδα. Τονίζοντας αυτό που ισχύει. Πώς η δουλειά τους είναι μία. Το ίδιο και η θέση του. Δίπλα στην ομάδα, μέσα στο γήπεδο.

Με το σχετικό μήνυμα, στη σελίδα του συνδέσμου στο facebook, να αναφέρει: «Η στήριξη μας στους Αγγελόπουλους είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και είμαστε μαζί τους μέχρι τέλους. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, όσα έγιναν και όσα θα γίνουν στο μέλλον θα γραφτούν στην ιστορία και ο καθένας θα μπορεί να κρίνει. Η θέση μας είναι δίπλα στην ομάδα μέσα στο γήπεδο και όχι πάνω από ένα πληκτρολόγιο.

Θρασύδειλε dpg, σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει και εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις (επαγγελματικά) είναι να πουλάς οπαδιλίκι από τα ΜΜΕ μπας και πείσεις τους δικούς σου ότι το άσπρο δεν είναι μαύρο και το αντίθετο. Η συνεργασία σου με τον βαζελακόπουλο και λοιπούς παρατρεχάμενους έχει ημερομηνία λήξης.

Υ.Γ. Τα πανιά τα έφτιαξες εσύ; ή στα ετοίμασαν οι πιστοί λαγοί σου της μπύρας 13; όχι αυτοί που κράζεις στο instagram, οι άλλοι, οι προσκυνημένοι φίλοι σου».

Διαβάστε επίσης